Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
5134
4

Артем Далакян – Саравут Таворнхам. Прогноз і анонс на бій

15 червня Артем Далакян проведе третій захист свого титулу в Києві

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
5134
4
Артем Далакян – Саравут Таворнхам. Прогноз і анонс на бій
XSport. Далакян і Таворнхам
15 червня ввечері чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі Артем Далакян (18–0, 13 КО) в Києві проведе третій захист свого титулу. Суперником українського боксера буде представник Таїланду Саравут Таворнхам (20–1, 15 КО). Бій пройде на традиційній для поєдинків Далакяна вертолітному майданчику КВЦ «Парковий» і почнеться орієнтовно в 22:00.
 
Бекграунд
 
31-річний український боксер Артем Далакян завоював свій чемпіонський пояс в лютому 2018 року в бою проти Брайана Вілорії на його території в США, де переміг одноголосним рішенням суддів. Потім Артем двічі захищав свій титул в Києві, нокаутувавши Сірічая Тайєна з Таїланду і Грегоріо Леброна, представника Домініканської Республіки. В українця в послужному списку 18 перемог без поразок.
 
 27-річний тайський боксер Саравут Таворнхам народився в місті Хеммарат, а проживає в Бангкоку. Є лівшею. На професійному рингу він виграв 20 боїв, з них 15 нокаутом, один поєдинок програв. Єдиної поразки Саравут зазнав у своєму дебютному поєдинку в квітні 2015 року проти Масато Морісакі в Японії нокаутом в першому раунді. З тих пір всі бої провів удома, в Таїланді, і у всіх виходив переможцем. В останньому бою в серпні 2018 року здолав філіппінця Крісона Омайао нокаутом у 4-му раунді.
 

Цитати перед боєм
 
Артем Далакян: «Я віддавати титул не маю наміру. Зроблю все, щоб пояс чемпіона світу WBA залишився в Україні. У суботу покажу, як я цього хочу. Я сподіваюся, що виграю за рахунок швидкості. Сильні сторони суперника: стійка лівші, він також вважається швидким боксером. Але тим не менш, думаю, що я швидше, сподіваюся, що і жорсткіше. Крім того, у мене більше досвіду – і в плані аматорського боксу, і професійного. Хоч у нього, за статистикою, кількість боїв побільше, думаю, що спарингів більше у мене».
 
Саравут Таворнхам: «Зараз присутнє певне хвилювання, адже я вперше борюся за титул. Втім, я готовий битися за пояс і дуже хочу стати чемпіоном світу».
 
Церемонія зважування
 
За добу до бою боксери пройшли процедуру офіційного зважування. Далакян показав вагу 50,6 кг, а Таворнхам – 50,5 кг, при ліміті категорії 50,802 кг, що означає: обидва боксера успішно зробили вагу.
 

Прогноз на бій
 
Черговий тайський боєць не повинен стати перешкодою для українського боксера. Але він не схожий на минулорічного суперника Далакяна. Якщо Сірічаі Тайен був правшою і більше «ламав» суперника, то Саравут Таворнхам – більше «ігровик», плюс лівша, він тягне суперника на себе і контратакує. Незважаючи на одну національність, бачення боксу і поведінку на рингу у них кардинально відрізняються. Тобто, фішки Саравута – стійка лівші і швидкість. У Артема в запасі повинні бути крутіші козирі. Пора б уже Далакяну виходити на об'єднавчі поєдинки з чемпіонами інших організацій.
 
Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Артема Далакяна.
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів
Футбол | 26 квітня 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LeBRON_LA
Трансляція на ХSPORT, починаючи з 18:00, а після 23:00 трансляція з Риги WBSS Дортікос - Табіті, Брієдіс - Гловацьки
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил