Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 14 червня 2019, 19:11
3582
0

Bellator 222. Рорі Макдональд – Нейман Грейсі. Прогноз і анонс на бій

Півфінал Гран-прі Bellator в напівсередній вазі відбудеться в ніч з 14 на 15 червня

| Оновлено 14 червня 2019, 19:11
3582
0
Bellator 222. Рорі Макдональд – Нейман Грейсі. Прогноз і анонс на бій
MMA Fighting

В ніч з 14-го на 15-е червня в Нью-Йорку відбудеться турнір Bellator 222. Головним боєм вечора стане протистояння чемпіона організації Bellator Рорі Макдональда і Неймана Грейсі.

Канадець Рорі Макдональд (20-5-1) проведе свій другий захист титулу чемпіона Bellator в напівсередній вазі. За великим рахунком свій титул Макдональд ще не захистив. В останньому бою 29-річний канадець не зміг здолати Джона Фітча. Їх зустріч завершилася внічию, пояс залишився у Макдональда.
 
Канадський боєць за свою 14-річну кар'єру провів безліч яскравих і непростих поєдинків. Він провів шість років в UFC, де на нього покладали надії стати наступником іншого канадця, легендарного Жоржа Сен-П'єра. Рорі був топовим бійцем UFC, перемагав Нейта Діаса, Бі Джей Пена (коли він ще був в топі), Тайрона Вудлі, Дем'яна Майю, вийшов на титульний бій і провів божевільну рубку з Роббі Лоулер (їх бій увійшов в класику UFC). Потім програвши Стівену Томпсону покинув UFC, не дочекавшись поліпшеного пропозиції від промоушена.
 
У Bellator Макдональд швидко продемонстрував, що він не втратив хватку, а як і раніше є одним із кращих бійців світу в цій вазі. Переміг Пола Дейлі і завоював титул в бою з Дугласом Лімою.
 
Зараз Рорі знаходиться в не найкращій ситуації, до нічиї з Фітчем він спробував завоювати титул у середній вазі, але там йому не залишив шансів Гегард Мусасі. Таким чином, поразка і нічия - і вже зараз багато експертів починають сумніватися в Макдональді. Для того, щоб повернути собі впевненість і довести всім, що він як і раніше є номером 1 в напівсередній вазі, Макдональду потрібно нарешті перемогти і захистити свій титул. А краще, виграти Гран-прі в напівсередній вазі.

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Бразилець Нейман Грейсі - черговий нащадок легендарного клану Грейсі, які створили і просунули бразильське джиу-джитсу до сучасного рівня. 30-річний Нейман з юного віку займається бразильським джиу-джитсу. З цієї дисципліни у нього чорний пояс другого ступеня. Грейсі є призером чемпіонату світу, чемпіоном США з бразильського джиу-джитсу і грепплінгу.
 
Дебютував в ММА в 2013-му році. За цей час провів 9 поєдинків, у всіх здобув перемоги. Через два роки після початку кар'єри Грейсі підписався в Bellator, де в кожному році проводив по кілька поєдинків. Грейсі - яскравий представник свого сімейства. У всіх поєдинках він вміло переводить своїх суперників у партер, може добре працювати у сітки і в клінчі. Більшість його перемог - яскраві больові прийоми. Лише в одному поєдинку він не зміг провести своєму супернику больовий. У чвертьфіналі Гран-прі Грейсі зустрічався з перспективним базовим борцем Едом Рутом, якому провів задушливий прийом у четвертому раунді.
 
Незважаючи на те, що Грейсі трохи старше за Рорі Макдональда, він все-ще є проспектом, і в ММА у нього не так багато досвіду. За свою кар'єру він і близько не зустрічався з такими іменитими суперниками, як Макдональд. Саме протистояння з Рорі стане головним випробуванням у його кар'єрі.

Прогноз на бій - Макдональд за всіма параметрами перевершує Грейсі в стійці і буде намагатися тримати суперника на дистанції. Бійці однакові на зріст, але фізично Нейман більше, тому у нього буде перевага в клінчі. Варто очікувати, що Грейсі буде в'язати Рорі протягом усього всього поєдинку і зуміє повалити його. Але Макдональд також має чорний пояс по бразильському джиу-джитсу, тому в партері він не безнадійний. Але все-таки, Рорі краще вести поєдинок в стійці, де він має набагато більше шансів. Канадець зараз на спаді і йому потрібно доводити, що він кращий, адже в іншому випадку пояс відійде до його суперника.
 
Рекомендована ставка - перемога Грейсі больовим прийомом.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.