Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 14 червня 2019, 19:11
2648
0

Bellator 222. Ліото Мачіда - Чейл Соннен. Прогноз і анонс на бій

Інтригуючий поєдинок ветеранів ММА буде другим за значимістю на турнірі

| Оновлено 14 червня 2019, 19:11
2648
0
Bellator 222. Ліото Мачіда - Чейл Соннен. Прогноз і анонс на бій
Fightmag
В ніч з 14-го на 15-те червня в Нью-Йорку відбудеться турнір Bellator 222. Другим за значимістю боєм вечора стане протистояння найдосвідченіших Ліото Мачіди і Чейла Соннена.
 
41-річний Ліото Мачіда (25-8) проводить свій другий турнір в Bellator. Жива легенда змішаних єдиноборств приєднався до цього промоушену після 11-ти років виступів в UFC. У Bellator Мачіди запропонували кращі умови і він поки повністю виправдовує аванси. «Дракон» зараз йде на серії з трьох перемог поспіль. Ще в UFC він здолав Еріка Андерса і Вітора Белфорта. А в дебютному поєдинку в Bellator впорався з Рафаелем Карвальо.

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Незважаючи на те, що Мачіда пройшов свій пік, він все-ще є небезпечним бійцем і незабаром планує вийти на титульний поєдинок. Будь-то чемпіон в середній вазі Гегард Мусасі, або чемпіон в полутяжах Райан Бейдер. Для цього йому потрібно пройти Чейла Соннена і, можливо, незабаром йому нададуть шанс на пояс.
 
За свою кар'єру Мачіда провів безліч яскравих поєдинків із зірками цього спорту. Ренді Кутюр, Тіто Ортіс, Райан Бейдер, Ден Хендерсон, Рашад Еванс, Гегард Мусасі - неповний список бійців, яких переміг Ліото. Мачіда сповідує нестандартний стиль бою, він часто демонструє обережність і вважає за краще проводить поєдинки на дистанції. Але крім чорного пояса з карате, він добре володіє бразильським джиу-джитсу, використовує прийоми з сумо, тому не боїться опинитися на канвасі.
 
Чейл Соннен (31-16-1) - ще одна жива легенда ММА. 42-річний американець в останні роки також зменшив оберти. У 2013-му році Чейл покинув UFC, після чого зробив паузу в кар'єрі. Підписавшись з Bellator в 2017-му році він провів чотири поєдинки і має статистику 2-2. Соннен поступився Тіто Ортісу і Федору Емельяненку і переміг Вандерлея Сілву і Ремпейджа Джексона.
 
Соннен базовий борець, тому вважає за краще переводити своїх суперників у партер. Але з роками він вже не є таким небезпечним в боротьбі, як раніше. А проблеми в стійці вирішити так і не вдалося. В останньому поєдинку з Федором Емельяненком Соннену вдавалося перевести суперника в партер, але домінувати у нього не вийшло, в результаті Федір нокаутував Соннена в кінцівці раунду.

Чейл Соннен є одним з яскравих представників Bellator за своїм характером. Він не лізе за словом в кишеню, любить посваритися з суперником, тим самим підігріти інтерес до бою. Забавно, що до поєдинку з Чейлом, Мачіда заявив, що хоче. щоб Соннен більше говорив про їхній бію і розкручував його. Останнім часом Соннен все більше займається речами близько октагону, у нього успішний подкаст на YouTube, він коментує бої. Але, за словами самого Чейла, останнього слова в октагоні він ще не сказав, і все так же старанно тренується.

Прогноз на бій - В силу сильних сторін бійців, слід очікувати, що кожен буде намагатися провести поєдинок у своєму стилі. Соннен намагатиметься повалити Мачіду, а той у свою чергу уникати цього. Знаючи обережний стиль Ліото, можна припустити, що він зможе досягти успіху в захисті від тейкдаунів і провести бій в стійці. Мачіда зараз в кращій формі, він по-праву є фаворитом цього поєдинку. Нокауту від Ліото очікувати не варто, швидше за все, спортсмени пройдуть всю дистанцію.
 
Рекомендована ставка - перемога Мачіди за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.