Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 13 червня 2019, 03:52
7362
5

1400 непальців загинули під час будівництва стадіонів в Катарі

Безліч компаній не відповідають вимогам безпеки

| Оновлено 13 червня 2019, 03:52
7362
5
1400 непальців загинули під час будівництва стадіонів в Катарі
LOC. Стадіон «Халіфа»
Уряд Непалу опублікувало дані про те, що 1400 жителів країни померли під час будівництва стадіонів в Катарі, де пройде ЧС-2022, повідомляє Arab News.
 
Документальний фільм німецької телекомпанії WDR розповів про складне становище робітників, які живуть в жахливих умовах і працюють на небезпечних будівельних майданчиках.
 
«Більшість міжнародних компаній, що працюють в Катарі, не відповідають вимогам безпеки, і в результаті багато будівельників гинуть через грубу недбалість в забезпеченні належної безпеки. Умови життя також дуже погані, зарплата дуже низька. Кілька років тому важке становище непальських робітників-мігрантів в Катарі було дуже важким, але після того, як це питання було піднято і навколо нього почалися дебати, катарські компанії зробили кроки щодо дотримання прав працівників, але їх як і раніше недостатньо», — розповів журналіст Джанаки Сапкота.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
ФИФА - самая коррумпированная общественная организация в мире...Блаттер продолжает ходить на допросы в швейцарском суде, сдает с потрохами своих подельников, некоторые из которых накладывает на себя руки, а теперешнее руководство продолжает в наглую дерибанить бюджет своей организации... На всякий случай, зарплата Блаттера составляла порядка полтора лимона долларов в месяц, то у Инфантино сейчас - более двух лимонов!!! А лохи продолжают бороться за честь принять финалы ЧМ, а ведь последние пять финалов приносили только убытки организаторам! Но зато функционеры всех мастей от национальныхфедераций до последнего клетка ФИФА имели неплохой назар... Та же система работает и у нас в Украине, только в меньших финансовых размерах, но структура - один к одному. Футбол существует только для обогащения определенной части руководства федераций, начиная от города, района, области и заканчивая АФУ. А все эти подарки с барского стола в виде футбольных площадок и полей(кстати, очень низкого качества и в двое завышенной стоимостью) являются не более, чем отвлекающим маневром для народа...
Maradona
Передайте Інфантільному.
vit-2
Це просто жесть Добре що для хабарів для чиновників ФІФА перед голосуванням знайшлося вдосталь коштів і нас чекає ЧС взимку.
Golhrenshtanga
Такое чувство что их растреливали там