Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
26625
4

Італія U-20 − Еквадор U-20. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Еквадорці спробують взяти реванш за поразку на груповому раунді

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
26625
4
Італія U-20 − Еквадор U-20. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
sempreinter.com
У п'ятницю, 14-го червня, відбудеться матч за третє місце чемпіонату світу-2019 U-20, в якому за бронзові медалі змагатимуться молодіжні збірні Італії та Еквадору.
 
Обидві команди розпочали виступ на Мундіалі в групі В, де їм також протистояли Японія і Мексика. Особиста зустріч завершилася на користь збірної Італії (1:0), яка і посіла перше місце в квартеті з 7 очками в активі. Еквадор насилу здобув путівку в плей-офф завдяки третій позиції, але це не завадило команді Хуліо Сесара Росеро дістатися до півфіналу.
 
Збірна Еквадору в плей-офф спочатку залишила за бортом Уругвай (3:1), а потім розібралася з командою США. Щоб вийти у фінал, потрібно було обіграти Південну Корею, однак мінімальна поразка (0:1) відправила еквадорців задовольнятися шансом на бронзу.
 
Команда Італії в 1/8 фіналу переграла господарів світової першості поляків, а в чвертьфіналі впевнено виграла у Малі (4:2). На заваді вийти в фінал італійцям стала наша збірна України. Головний тренер «жовто-синіх» Олександр Петраков зміг «по полицях» розкласти гру «Скуадра Адзурри» і вибрав правильну тактику на гру.
 
Якщо в першому таймі була рівна гра, з, можливо, невеликою перевагою українців, то на другий тайм підопічні Чіро Феррари вийшли свіжішими. Швидше за все, це пов'язано з тим, що збірна України втомилася за час тривалого виступу на чемпіонаті світу. Проте, саме українцям вдалося відкрити рахунок в матчі.
 
Збірна Італії не здавалася і давила до останньої хвилини. У компенсований час їх зусилля увінчалися успіхом: Скамакка відтіснив Бондаря в штрафній і з розвороту завдав точного удару. Здавалося, що додаткового часу вже не уникнути, але через деякий час арбітр побіг дивитися відеоповтор. Кілька секунд нервового очікування, і рефері показав, що взяття воріт не зараховано через порушення правил з боку італійця.
 
В Італії не згодні з тим, що рефері за допомогою VAR скасував гол в ворота України в півфіналі. Проте, фінал вони тепер можуть подивитися тільки з трибун. Але для початку необхідно ще раз виграти у Еквадору. Цього разу перемога набагато більш значуща, фаворита в майбутньому матчі немає.

14 червня, п'ятниця

Італія U-20 − Еквадор U-20
Гдиня. Міський стадіон. 20:30
ТБ-трансляція на телеканалі UA:Перший
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
gmd_87
"В Италии не согласны с тем, что рефери с помощью VAR отменил гол в ворота Украины в полуфинале" , а що автор не згоден, що там було порушення????