Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 червня 2019, 17:41
2911
3

ШЕВЧУК: «В організації гри Люксембург набагато перевершує сербів»

Колишній гравець збірної України - про матчі відбору до Євро-2020

| Оновлено 11 червня 2019, 17:41
2911
3
ШЕВЧУК: «В організації гри Люксембург набагато перевершує сербів»
ФК Динамо Київ. В'ячеслав Шевчук
Колишній гравець збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував перемогу національної команди над збірною Люксембургу в рамках відбору до Євро-2020.
 
«Як ми і передбачали перед грою, наша збірна провела складний поєдинок. Головне взяли три очки і йдемо далі. Було важко і в фізичному, і в психологічному плані, так як в грі з сербами віддали багато сил і емоцій.
 
Люксембург в черговий раз постав добре організованою командою, на яку нічого не давило, на відміну від наших хлопців. У плані організації гри Люксембург набагато перевершує сербів. В обороні діяли компактно, грамотно закривали зони, не даючи швидко розвиватися нашим атакам.
 
Але хлопці молодці, витримали до кінця, проявили характер і виграли такий потрібний матч. Чому виграли не так переконливо, як у сербів? Мабуть, не до кінця встигли відновитися фізично, тому не був підтриманий швидкий темп протягом всієї зустрічі.
 
Персонально нікого не виділяв би, а виділив би всю команду, в яку входять гравці, тренерський штаб і, звичайно ж, вболівальники. Всі разом працювали і вболівали за цю перемогу.
 
Перші 20 хвилин старту наша збірна провела на хорошому рівні, забили, створили моменти для другого голу. У другій половині першого тайму стало складніше розкривати оборону гостей, тому що люксембуржці швидко перебудувалися, налагодили свою гру. Другий тайм пройшов фактично на нервах. Мабуть, на хлопців тиснула відповідальність за результат, хотіли зберегти його, тому не все виходило. Але головне, що команда на першому місці з хорошим очковим багажем», - сказав Шевчук.
 
Додамо, що збірна України лідирує в групі В з десятьма набраними очками. У найближчих переслідувачів - Люксембурга і Сербії - по чотири. У Португалії два, але Роналду і компанія відіграли на два поєдинки менше.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 9
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALud
Дивний висновок, хоч би дочекався очної зустрічі, а так схоже сказав лиш би сказати, давно бо відомо, що сказане сьогодні вже затра більшість забуде.
pavel85
А кто у тебя мнение спрашивал?)))