Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
|
1753
0

Сергій БЕБЕШКО: «Нам потрібна шалена підтримка»

Головний тренер збірної України розповів про підготовку до матчів проти Данії та Чорногорії

Сергій БЕБЕШКО: «Нам потрібна шалена підтримка»
handball.net.ua

Збірна України продовжує підготовку до матчів відбору до Євро-2020 проти Данії (12 червня, Київ) та Чорногорії (16 червня, Подгориця). Команді Сергія Бебешка потрібні турнірні очки, аби зберегти місце у верхній частині таблиці своєї відбірної групи й пробитись до фінальної частини Євро-2020. Остання домашня гра — проти чемпіонів світу-2019 збірної Данії — це, звісно, особлива подія, варта особливого ажіотажу. Підтримка вболівальників на трибунах київського Палацу спорту має додати натхнення українській команді, так як це було в київському матчі проти Фарерських островів.

«Тоді атмосфера на грі була феноменальною. Сподіваюсь, такою вона буде і цього разу, - відзначає головний тренер збірної Сергій Бебешко. - Вболівальники побачать збірну України у грі проти чемпіонів світу й чемпіонів Олімпійських ігор. Такі матчі проходять нечасто й, гадаю, для всіх, хто любить гандбол, це важлива подія. Зараз у нас не оптимальний склад, і, щоб добитись позитивного результату, нам потрібна шалена підтримка. Буде добре, якщо вболівальники заповнять Палац спорту: вони дуже нам допоможуть.

Я вважаю, що всі гравці, які прибули на ці збори, перебувають у хорошій готовності. Ми вдало спланували те, що після завершення національних чемпіонатів, хлопці отримали тиждень перепочинку, після чого прибули до збірної.  На зборах команда отримала навантаження, відновиться і, гадаю, підійде до матчів у хорошій фізичній та емоційній готовності. Збори проходять в нормальному режимі. Заважає лише спека. У залі, в якій ми тренувались у Конча-Заспі, температура доходить до 40 градусів. Це, справді, заважає. Доводиться варіювати навантаження і навіть жертвувати тренуваннями. Але хлопці працюють з бажанням і це викликає оптимізм».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.