Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
7614
0

Еквадор U-20 - Південна Корея U-20. Прогноз і анонс на матч ЧС

Азіатська команда постарається перевершити досягнення 1983 року

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:38
7614
0
Еквадор U-20 - Південна Корея U-20. Прогноз і анонс на матч ЧС
У вівторок, 11 червня, в Любліні визначиться суперник збірної України в наступному поєдинку чемпіонату світу серед молодіжних команд. Хочеться вірити, що суперник по фіналу. Ну а якщо наша команда не зуміє здолати італійських однолітків, то зіграє в матчі за 3-е місце. Вирішиться все в півфіналі між командами Еквадору і Південної Кореї.
 
На перший погляд, команди не дуже імениті. Однак еквадорська молодіжка приїхала до Польщі в статусі чемпіонів Південної Америки (до речі, на чемпіонатах світу, як і Україна, раніше збірна Еквадору ніколи не проходила далі 1/8 фіналу). У Польщі команда Хорхе Селісо вийшла з непростої групи - з Італією, Японією і Мексикою. В 1/8 фіналу впевнено обіграла сусідів з Уругваю - 3:1. У чвертьфіналі еквадорці перемогли збірну США (2:1). Рахунок в тій грі відкрив Хосе Сіфуентес - справжній лідер команди і на поле, і в роздягальні. Він відіграв за «триколірних» 449 хвилин на цьому турнірі - більше (на одну хвилину!) провів на полі лише Гонсало Плата, форвард лісабонського «Спортинга». Взагалі в складі збірної Еквадору зібрано чимало легіонерів. Це воротар Веллінгтон Рамірес («Реал Сосьєдад»), захисники Джаксон Поросо («Сантос», Бразилія) і Дієго Паласіос (ПСВ), хавбек Серхіо Кинтеро («Селтік»), а також ще два нападники: Леонардо Кампана («Рівер Плейт», Аргентина) і Стівен Пласа («Реал Вальядолід»). Ось з такої компанії аргентинський тренер зумів створити команду, яка стала серйозною силою серед своїх однолітків як на континенті, так і в світі.
 
На відміну і від України, і від Еквадору збірна Південної Кореї вже грала в півфіналі чемпіонату світу. Правда, сталося це аж 1983-го. Щоб зрозуміти, як давно це було, нагадаємо: тоді збірна СРСР не вийшла з групи (з майбутніми чемпіонами бразильцями, голландцями та Нігерією). У воротах радянської команди стояв Станіслав Черчесов, а серед польових гравців грали Геннадій Литовченко і Олег Протасов. За голландців тоді грав і забивав молодий Марко ван Бастен, за бразильців виступав Дунга... На у імена гравців Південної Кореї, яка зайняла в підсумку 4-е місце, мало що скажуть. І ось через 36 років нинішня молодь постарається перевершити успіх старшого покоління.
 
У минулому році ця ж команда дійшла до фіналу чемпіонату Азії, де поступилася одноліткам з Саудівської Аравії. На нинішньому чемпіонаті світу корейці посіли друге місце в групі слідом за Аргентиною, випередивши Португалію і ПАР. В 1/8 фіналу вони мінімально обіграли японців, а в чвертьфіналі видали драматичний поєдинок проти Сенегалу. Команда двічі поступалася в рахунку, але перевела гру в овертайм на 8-й (!) компенсованій хвилині. Повела в рахунку, але пропустила на 120+1-й. У серії пенальті також змушена була доганяти суперника, але в підсумку здобула перемогу 3:2 (3:3 після додаткового часу). Відзначимо, що хавбек Лі Кан Ін взяв участь у всіх м'ячах своєї команди з гри: забив сам і двічі асистував партнерам. І це при тому, що він - наймолодший серед своїх партнерів, єдиний, який народився 2001-го. При цьому вже виступає за «Валенсію». Причому не за другу команду: Лі Кан Ін встиг дебютувати в Ла Лізі в січні цього року в віці 17 років, 10 місяців і 24 днів. Примітно, що скаути «кажанів» вели хлопчину з 6-річного (!) віку - після того, як він показав свої таланти в місцевому телешоу. І виховали, прямо скажемо, непоганого футболіста! Відзначимо, що крім Лі Кан Іна в складі збірної є ще три легіонери: воротар Чхоі Мін Су («Гамбург»), захисник Кім Хен У («Динамо Загреб») і хавбек Кім Джун Мін («Ліферінг», Австрія).
 
Букмекери віддають перевагу в цій грі південноамериканської команді. Ми ж ризикнемо спрогнозувати, що і корейці без забитого гола з поля не підуть.
 

11 червня, віторок

Еквадор U-20 – Південна Корея U-20
Люблін. «Арена Люблін». 20:30
ТВ-трансляція на телеканалі UA:Перший
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.