Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Вища ліга
|
2967
0

Президент Продексіма: «Вже думаю про наступний сезон»

Ігор Колихаєв поділився емоціями від завоювання «Продексімом» третього поспіль чемпіонства

Президент Продексіма: «Вже думаю про наступний сезон»
МФК Продексім. Ігор Колихаєв

Президент МФК «Продексім» Ігор Колихаєв прокоментував підсумок вирішального матчу чемпіонату України, в якому «Продексім» обіграв «Ураган» (5:3) і за тур до фінішу чемпіонату в третій раз поспіль став найкращим футзальним клубом України.

«Всі - молодці. Всі без винятку молодці, і це дуже важливо. Я зустрів багато тих людей, яких я навіть не очікував побачити. Я вдячний місту Херсону, я вдячний всім уболівальникам, я вдячний команді за їх теплоту, за їх відвертість, за їх відкриті душі, за їх погляди, які важливі мені, як людині. Я розумію, що нас можуть критикувати, я розумію, що нам можуть говорити будь-які промови, але я про один момент хочу сказати. Ми - на сьогоднішній день триразові чемпіони України. Ми будемо грати в Лізі чемпіонів, і зараз перед Хав'єром (головний тренер «Продексіма») стоїть дуже важливе завдання - підготувати команду до Ліги чемпіонів.

Футзал з приходом бразильців, з приходом Хав'єра, з приходом Ігоря Москвичова, змусив перетворитися в особливу динаміку - динаміку розвитку. Ті команди, які ми називали, це хороші команди, але те, що ми зараз робимо, думаю, що для Херсона і всієї громадськості України, це маленьке диво. Це маленьке диво, яке змушує битися серця кожного, хто любить це вид спорту. Момент перемоги - це просто мить. Я зараз говорю, але я вже думаю про наступний сезон. Післясмак перемоги - я бажаю, щоб кожен херсонець їм насолодився. Я буду насолоджуватися по-своєму, тому що я буду ставити вже нові рубежі, життєві цілі, до яких я йду. Але я буду вдячний підтримці кожного херсонця, підтримці нашої команди.

Що стосується футзалу України, я вважаю, що він буде набирати обертів, і тільки якісна динаміка розвитку спорту, починаючи від будівництва спорткомплексів, дасть динаміку якісного функціонування. Що приведе сюди дітей, що дасть динаміку на українській арені, на міжнародній арені, на світовій арені. Мені дуже хочеться, і я сподіваюся, що мене почують якісні функціонери, мене почують ті люди, які дійсно вболівають за футзал, які вболівають за футбол, які хочуть, щоб в Україні розвивався цей вид спорту. І щоб, коли українець приїжджає в Європу, це слово звучало не номінально, а людина йшла з піднятою головою і дивилася в очі. Це, я вважаю, на сьогоднішній день справжній патріотизм. Тільки так ми можемо підняти країну, тільки так ми зможемо сказати, що ми - українці, ми та нація, з якою повинні рахуватися».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

ОФІЦІЙНО. УАФ здійснила ротацію своїх представників у комітетах УЄФА
Футбол | 26 квітня 2024, 21:38 4
ОФІЦІЙНО. УАФ здійснила ротацію своїх представників у комітетах УЄФА

Українська асоціація футболу вирішила звернутися до УЄФА про відкликання Павелка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.