Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 червня 2019, 12:36
35530
39

Андрій ШЕВЧЕНКО: Зозуля? Викликаємо тих, хто підходить під гру команди

Тренер збірної України поділився очікуваннями від матчу відбору на Євро-2020 проти Люксембугу

| Оновлено 10 червня 2019, 12:36
35530
39
Андрій ШЕВЧЕНКО: Зозуля? Викликаємо тих, хто підходить під гру команди
УАФ. Андрій Шевченко
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко на передматчевій прес-конференції розповів про підготовку до поєдинку відбору на Євро-2020 проти національної команди Люксембургу.
 
- Наскільки вдалося відновити футболістів до завтрашнього матчу? Чи буде ротація?
- Процес відновлення проходить спокійно, після сьогоднішнього тренування будемо розуміти поточний стан гравців. На жаль, не було можливості тренуватися раніше. Рішення будемо приймати тільки після тренування. На даний момент є проблеми у Бєсєдіна і Бутка.
 
- У нас велика кількість гравців, за якими ми спостерігаємо, він входить в цю групу. Я виходжу з інтересів національної збірної, ми приймаємо рішення, які гравці кращі і які підходять під гру команди. Питань до нього немає, він проводить відмінний сезон, удачі йому в стикових іграх. Повторююсь, ми за ним спостерігаємо. Але на даний момент викликаємо тільки тих гравців, які підходять під гру команди.
 
- Який головний висновок після першої гри з Люксембургом?
- Це було підтвердженням того, що ця команда заслуговує на увагу. Вони зробили великі кроки за останні кілька років. Наші гравці вже знають цю команду, а також мають велику мотивацію. Дуже важлива буде перемога, ця гра може бути навіть важча, ніж з сербами. Люксембург вміє добре оборонятися і грати на контратаках.
 
- Чи вдалося вже забути матч із сербами?
- Забувати його не треба, але потрібно перебудуватися. На нас чекає наступна складна гра. Хіба може бути більша мотивація, ніж вихід на чемпіонат Європи? Нам потрібно залишити гарне враження у Львові після гри з сербами. Поєдинок з Люксембургом буде непростим, завтра буде важлива тільки перемога.
 
- Як здоров'я у Тараса Степаненка, якого вимушено замінили в матчі з сербами?
- Все нормально. Він тренується і буде готовий.
 
- Питання по так званій «справі Мораеса». Президент федерації футболу Люксембургу обіцяє йти до кінця. Як ця ситуація впливає на команду?
- Ми будемо грати за весь український футбол. Хоч Мораес і травмований, для нас це принциповий матч. Будемо грати за свою країну.
 
- Які шанси у Шведа зіграти в завтрашньому матчі?
- Мар'ян провів два тижні, є зрушення в кращу сторону. Він поміняв клуб, має серйозну мотивацію. Я вважаю, що він рухається в правильному напрямку.
 
Володимир КЛЕПАЧ зі Львова
 
Поєдинок відбору на Євро-2020 Україна — Люксембург відбудеться на стадіоні «Арена Львів» у понеділок, 10-го червня, о 21:45.
Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. В УЄФА привітали легенду Динамо з ДН та згадали його гол топ-клубу
Футбол | 25 квітня 2024, 12:17 5
ВІДЕО. В УЄФА привітали легенду Динамо з ДН та згадали його гол топ-клубу

Сьогодні, 25 квітня, Олегу Гусєву виповнився 41 рік

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 39
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Український Крим
А тем временем Суркисня в партию Медведчука приклеилась!!! Тварь, оставь Динамо Киев и пиздуй из Киева
roman_kros
Зозуля, Зозуля, Зозуля. Запердолили вже зі своїм ниттям.
1) Збірна розтрощила Сербів.
2) Наш нападник забив і допоміг Циганкову забити другого гола.
Все, крапка. Тренер правий. І правильно зробив, що не взяв.
1) Зозуля це не майбутнє збірної (30 років).
2) Зозуля часто заробляе вилучення.
3) В Зозулі не вражаюча статистика, - так хороша, но десь на рівні плюс мінус його прямих конкурентів.
4) Ну ладно в принципі можна би було взяти замість умовного Кравця, але щось мені здається, що виклик Зозулі може погано вплинути на атмосферу в колективі, особливо зважаючи на його ставлення до натуразізації, та і з огляду на політичну позицію (самі знаєте, що в нас деякі збірники не на стільки патріоти, як можливо декому хотілося б).
Вадим Трикоз
Тренер Шевченко дает результат? Думаю. да! Вот когда перестанет давать, тогда и стоит спрашивать почему у него в сборной не было Зозули, пока это все гадание на кофейной гуще, поможет Зозуля СбУ или нет.....А брать для количества еще одного (пятого по счету) нападающего (когда СбУ играет лишь с одним) вообще смысла не вижу
scorpio16
Я хоч і люблю Зозулю , за його позицію , але нехай краще працює у клубі . Яремчук це майбутнє + зріст + яка не яка але техніка є + швидкість, за рахунок зросту. Мораєс технічний швидкісний . Зозуля це Бесєдін , ні техніки ні швидкості , при Хоменко добре підійшов . Зараз зовсім по- іншому грає збірна , малюнок гри інший . І Зозуля в цю збірну не підходить, в нас є Беседін , Кравця викликають за рахунок зросту , якщо раптом щось другий форвард підійде.
bassofon
Пускай Зозуля и не подходит под игру команды, но зато он прекрасно умеет пробивать подсрачники арбитрам. Причем его даже не надо на поле выпускать, сам в нужный момент прибежит.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Патріот
Сборная может победить кого угодно!
Евгений Цыганок
У Зозули 10 голов в Сегунде, у Кравца в Турции (высшая лига) - так что статистика примерно равная
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PUTINHUILO
В кои то веки СБУ начала ИГРАТЬ в футбол,а не БОРОТЬСЯ.И тут опять кто-то хочет в эту сборную "легкоатлета" Зозулю? Я - НЕ ХОЧУ. При всем уважении к нему,как к человеку-патриоту, его уровень не соответствует нынешней СБУ
yuriy_kent
Шева делает все правильно. Результат есть, игра есть. Что еще нужно?
savant
Хотелось бы Шведа против Люксембурга увидеть уже, надеялся что именно он Коноплянку заменит в матче с Сербами, но без звёздного мальчика никуда похоже, хотя по позиции больше логики было выпустить Шведа...
Vgfxdr Jgvv
Что-то явно подсказывает что есть подводные камни, Зозуля и так выразил мысль что с назначением шевы не все было гладко, да ещё много чего явно мы не знаем, поэтому скорее всего в СБУ его и не увидим. Тем более что явно не нужен футболер там который что о там мыслит да инфу сливает, да и сам он будем откровенны средне-посредственный игрок. Хотя позиция его зачастую заслуживает уважения, это вам не рак.
s.vodyanitskiy
Вражаюча статистика:
2012-2016 Збірна України 21 2
2018/2019 "Альбасете" 35 11 (1)
2017/2018 "Альбасете" 30 9
2016/2017 "Бетис" Севилья 6 0
2015/2016 "Днепр" Днепр 10 3 (1)
2014/2015 "Днепр" Днепр 13 1
2013/2014 "Днепр" Днепр 24 7
2012/2013 "Днепр" Днепр 23 8
2011/2012 "Днепр" Днепр 15 3
2010/2011 "Динамо" Киев 12 0
2010/2011 "Динамо" Киев 11 2
2010/2011 "Динамо" Киев 11 1
"Форвард "Дніпра" і збірної України мовчав 2199 хвилин, поки не забив луцької "Волині"
і це в чемпіонаті України.
Павел Рева
Я, конечно, извиняюсь, но кто такой (Джон Голт) Зозуля?
Oleg Shcherbak
краще Зозуля ніж Кравець чи бразильці..але вирішувать тренеру
Дима Чуйко
То то я смотрю мы много забили Португалии и люксам, матч с Сербией скорее исключение, хоть и приятное. Думаю Зозулю надо брать и выпускать на замену во втором тайме, основное место все таки должно быть у Яремчука
Bandera
Проблема у тому, що тренер збірної команди манкурт Шевченко, який забув рідну мову (хоча його мати розмовляє українською, а йому чомусь соромно), не може найти спільну мову з Романом, який є українцем, хоча й розмовляє російською.
Владимир Ключка
против игроков сборной я ничего не имею-молодцы.. а насчет Зозули,то помоему ты шева лукавишь-просто он сильную занял политику против сеппаров-вот твоим некоторым руководителям это не нравится.....сравнивая крвца,беседедина-зозуля то лучше.. ну тебе виднее,ведь за результат отвечаешь ты... браво-так держать(это за игру)