Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 червня 2019, 10:06
3105
0

Іспанія – Швеція. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020

Чи зможуть шведи наздогнати іспанців в в боротьбі за лідерство в групі С?

| Оновлено 10 червня 2019, 10:06
3105
0
Іспанія – Швеція. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020
Eurosport
Лідер групи С відбору на чемпіонат Європа-2020 збірна Іспанії зустрінеться з командою Швеції в рамках четвертого туру турніру. Гра відбудеться в Мадриді, на стадіоні «Сантьяго Бернабеу». Початок о 21:45 по Киеву.
 
Протистояння за лідерство в групі С відбудеться в Мадриді. Іспанці одноосібно лідирують, але в цьому матчі шведи можуть обійти суперника. Команда Іспанії досить успішно виступала після чемпіонату світу. Іспанці були близькі до виходу в півфінал Ліги націй. Команда розгромила фіналіста ЧС-2018, Хорватію (6:0) і Англію (2:1). Але далі поразка від Англії (2:3) не дозволила команді пройти далі.
 
У відборі на Євро-2020 іспанці мають 100-відсотковий показник набору очок. Підопічні Лиса Енріке здобули три перемоги, але назвати їх навряд чи можна. Іспанія насилу обіграла Норвегію (2:1), далі були більш впевнені перемоги над скромними Мальтою (2:0) і Фаррер (4:1). Далі на «Фурію Роху» очікують більш серйозні суперники - Швеція і Румунія, яких команда повинна впевнено проходити.
 
Швеція без Ібрагімовича проявила себе як яскрава і зухвала команда. Скандинави погомоніли на чемпіонаті світу, вийшовши у чвертьфінал, пройшли групу, де були Німеччина і Мексика. Далі команда поступилася Англії. Після мундіалю шведи також мають хорошу історію успіху. Підопічні Янне Андерссона підвищилися в класі в Лізі націй, вигравши групу, де були Туреччина і Росія.
 
У кваліфікації на чемпіонат Європи «жовто-сині» мали всі шанси набрати 9 очок, але в матчі з Норвегією, лідирували з рахунком 3:0, втратили перевагу і поступилися. В інших матчах Швеція обіграла Румунію і Мальту. Зараз, маючи 7 очок в активі, збірна Швеції може обійти Іспанію, для цього потрібно перемагати. Відзначимо, що шведи проводять хорошу серію з 7-ми матчів без поразок.
 
Між собою збірні зустрічалися 13 разів, 5 перемог на рахунку іспанців, три у шведів. Останні ігри були 11 років тому. Тоді, у відборі на Євро-2008 команди обмінялися перемогами, а в фінальному турнірі Іспанія обіграла суперника з рахунком 2:1.
 
На думку букмекерів, фаворитом протистояння є іспанці. На перемогу команди Луїса Енріке коефіцієнт - 1.3, на Швецію - 12. Імовірність того, що основний час завершиться внічию - 5,85.
 
Орієнтовні склади:
 
Іспанія: Кепа, Карвахаль, Рамос, Хермосо, Альба, Роберто, Бускетс, Іско, аспасиев, Мората, Асенсио.
 
Швеція: Олсен, Лустіг, Янссон, Хеландер, Аугустинссон, Классон, Олссон, Екдал, Лассон, Форсберг, Берг.

 

10 червня, понеділок

Іспанія – Швеція
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ІСПАНІЯ - ШВЕЦІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.