Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
| Оновлено 09 червня 2019, 23:38
19375
5

Португалія – Нідерланди – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма фінального поєдинку Ліги націй

| Оновлено 09 червня 2019, 23:38
19375
5
Португалія – Нідерланди – 1:0. Текстова трансляція матчу
twitter.com/selecaoportugal

У неділю, 9-го червня, відбудеться фінальний поєдинок Ліги націй, в якому зустрінуться збірні Португалії та Нідерландів. Матч пройде в Порту на стадіоні «Драгау», початок – о 21:45 за київським часом.

Господарі Фіналу чотирьох рішуче налаштовані завоювати трофей і стати першими переможцями дебютного розіграшу Ліги націй. «Хочу, щоб всі були впевнені в своїх силах, тому що ми постараємося зробити все можливе для перемоги. Всі разом ми можемо стати чемпіонами», - зазначив лідер збірної Португалії Кріштіану Роналду. Голландці, які пропустили останні чемпіонати світу та Європи, безумовно, також планують завершити зустріч на свою користь. На півфінальній стадії португальці завдяки хет-трику Роналду здолали Швейцарію, а «помаранчеві» в додатковий час вирвали перемогу у Англії. За особистими зустрічами португальці мають значну перевагу над збірною Нідерландів. 7 перемог здобули «європейські бразильці», в той час як «помаранчеві» святкували успіх лише 2 рази. Ще в шести випадках була зафіксована нічия.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між збірними Португалії та Нідерландів. Стежити за подіями матчу можна за цим посиланням.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
CrimeanMax
Официально: Победитель этого матча НЕ получает путевку на Евро
футфан
Тухлий перший тайм, без моментів взагалі
TimurKhAI
Ребята не путайтесь! В этом матче никакая путёвка на Евро ещё не разыгрывается, здесь всего лишь определяется победитель первого розыгрыша Лиги Наций.
Поэтому теоретически вполне возможен красивый расклад, когда действующий чемпион Европы и действующий победитель Лиги Наций торжественно пролетит мимо Евро-2020