Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 26 квітня 2021, 04:48
7875
0

UFC 238. Валентина Шевченко – Джессіка Ай. Прогноз і анонс на бій

Жіночий чемпіонський бій відбудеться на UFC 238 в Чикаго вранці 9 червня

| Оновлено 26 квітня 2021, 04:48
7875
0
UFC 238. Валентина Шевченко – Джессіка Ай. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie
В ніч з 8 на 9 червня в американському місті Чикаго відбудеться турнір UFC 238. У одному з головних боїв вечора Валентина Шевченко (16–3), яка представляє Киргизстан і Перу, захищатиме свій пояс чемпіона UFC в найлегшій вазі проти американки Джессіки Ай (14–6, 1 NC). Поєдинок розпочнеться не раніше 06:30 у ніч на неділю за київським часом.
 
Бекграунд
 
31-річна Валентина Шевченко вперше буде відстоювати свій титул, який вона завоювала в грудні 2018 року, коли на UFC 231 перемогла представницю Польщі Йоанну Єджейчик. Валентина за останні 3 роки виграла 4 бої, а програла лише двічі, своєму головному конкуренту Аманді Нуньєс.

32-річна Джессіка Ай є досвідченим бійцем. Правда, у неї була чорна смуга, коли в 2015–2016 роках вона зазнала 4 поразки поспіль. Зробивши майже півторарічну перерву, вона повернулася в октагон, виграла 3 бої підряд в 2018 році і отримала право битися за чемпіонський титул. Послідовно були обіграні Каліндра Фарія (січень 2018), Джессіка-Роуз Кларк (червень 2018) і Кетлін Чукагян (грудень 2018), все три рази рішення про переможця приймалося на підставі суддівських записок.


Цитати

Валентина Шевченко: «Моя мотивація пробуджується, коли я входжу в клітку. Я тут не для того, щоб отримувати задоволення або веселитися. Я прийшла сюди, щоб перемагати і утримувати пояс так довго, наскільки це у мене вийде. Ось моя мотивація в змішаних єдиноборствах. Я готова до всього, що мій суперник припас для мене. Джессіка постійно говорить, що буде чинити на мене великий тиск, але мені немає діла до цього. Я побилися зі стількома опонентами, що мене вже нічим не здивувати».
 
Джессіка Ай: «Я буду битися з Шевченко заради всіх людей, списаних з рахунків. Заради всіх людей, які назвалися лузерами. Заради всіх людей, яких ви не розкручуєте, я зроблю це заради них. Це дуже важливо, оскільки кожен лузер іноді перемагає, і це буде саме такий день. У мене вже є певний план. Ми всі знаємо, що Валентина любить працювати на контратаках. Однак ми ще не бачили, як вона буде справлятися, коли я буду постійно на неї тиснути. Мій пресинг, моя здатність йти вперед доставлять їй великі проблеми».
 
Зважування
 
Джессіці Ай довелося повністю роздягтися при проходженні процедури зважування перед боєм, щоб укластися в вагову категорію. Спортсменку прикрили великий ширмою, і вона встала на ваги без одягу. На радість спортсменці ваги показали допустимі 125 фунтів (56.7 кг).

Прогноз на бій

Валентина Шевченко вважається явним фаворитом бою. Вона перевершує в класі свою суперницю. Джессіка може дати бій, але не маючи нокаутуючого удару, вистояти всі раунди, на наш погляд, не зможе.


Рекомендована ставка – дострокова перемога Валентини Шевченко.


Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала
Футбол | 16 квітня 2024, 12:00 6
Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала

13–15 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24
Футбол | 16 квітня 2024, 07:32 0
Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформив покер за «Челсі» у ворота «Евертона» і обійшов відразу 5 гравців

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.