Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 червня 2019, 02:09
4574
1

Роман ЯРЕМЧУК: «Забивати у Львові для мене вдвічі приємно»

Форвард збірної України вважає, що Люксембург – команда дуже непроста

| Оновлено 08 червня 2019, 02:09
4574
1
Роман ЯРЕМЧУК: «Забивати у Львові для мене вдвічі приємно»
dynamo.kiev.ua. Роман Яремчук
Форвард збірної України Роман Яремчук, родом зі Львову, в ефірі телеканалу «Футбол 1» поділився своїми емоціями від перемоги над командою Сербії (5:0) у відбірковому матчі Євро-2020:
 
«Я дуже щасливий! В першу чергу хочу сказати спасибі уболівальникам, які прийшли на цей матч. Була фантастична підтримка, і ми просто не могли не показати хорошу гру. І, звичайно, забивати у Львові для мене вдвічі приємніше.
 
Чесно кажучи, я був упевнений, що рано чи пізно заб'ю, тому що моменти були, просто треба було продовжувати працювати. Спасибі партнерам і головному тренеру, який вірив у мене і ставив до складу. Думаю, я його віддячив.
 
Ми команда. У нас немає зірок, все одного рівня і поважаємо один одного. За рахунок колективу ми і показуємо хорошу гру. Але думаю, поки що рано багато радіти, тому що наступний суперник, Люксембург, – команда дуже непроста. До неї треба добре підготуватися і показати хорошу гру на класі».
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Роман, ти вчора відіграв мегакруто, практично всю боротьбу виграв, був справжнім стовбом, другий гол повністю твоя заслуга. Вітаю із заслуженим голом, так тримати!!!