Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 07 червня 2019, 15:59
4086
8

Торунь. Костюк обіграла Калініну в чвертьфінальному матчі

16-річна українка зіграє в півфіналі турніру в Польщі

| Оновлено 07 червня 2019, 15:59
4086
8
Торунь. Костюк обіграла Калініну в чвертьфінальному матчі
WTA Strasbourg. Марта Костюк
16-річній українці знадобилося 2 години 17 хвилин, щоб обіграти співвітчизницю. Обидві тенісистки по ходу зустрічі зробили по сім брейків, однак Костюк захистила шість своїх подач, а Калініна - п'ять.
 
Чвертьфінал
Марта Костюк (Україна) - Ангеліна Калініна (Україна, 3) - 1:6, 6:3, 6:3
 
Марта проведе другий півфінал в поточному сезоні: в квітні киянка стала півфіналісткою на 25-тисячнику в швейцарському Кьяссо, де виграла свій дебютний парний титул.
 
У півфіналі Костюк зіграє проти другої сіяної американки Еллі Кік.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Natam69
треба виграти ще ці два матчі. Як для впевненості, так і для рейтингі. Кік не є всемогутня. так собі середнячок другої сотні. Тому треба зібратися і показати свій теніс.
vizuals
Марта хлопнула Калініну, навіть не напружуючись, а граючі як прийдеться. Пора їй вже у цьому році розрулювати питання в топ-100, а далі, як піде
vit-2
Подивився українське дербі в запису. Ну таке... Якості гри не було, після гри дівчата навіть не обнялися, як годиться землячкам, а обмежилися холодним рукостисканням.
Деталізую буду лише про Марту, бо вона ще юна і перспективна. Якийсь не такий день у Марти. Чи то ті самі дні, чи пух навколо, чи то відсутність болбоїв на корті, і дівчатам треба самим за м'ячами ходити.
З початку матчу склалося враження що Марті матч не цікавий і взагалі вона зробила велике "одолжение" (український найближчий аналог - ласку), просто вийшовши на майданчик. За тренера іранця складалося враження, що "псіхів" у Марти стало в рази менше. А тут повернулася "стара добра Марта" часів провального періоду І половини 2018 - старту 2019 років, так званого брічіковського періоду. В деталях описувати події матчу на фоні РГ-2019 не бачу сенсу.
Навіть не знаю чого можна чекати від Марти на фініші цього турнірі, після 2-х поспіль 3-сетових перемог. Але ж найжирніші очки на турнірі зараз ще тільки будуть розігруватися, тому українці треба постаратися і зробити завтра все для виходу в фінал. Будемо вірити в Мартусю...
Stanislav Matusevych
Марта возвращается в топ-200. После двух трехсетовых битв завтра будет очень тяжело.