Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 червня 2019, 03:29
3345
2

ФОТО ДНЯ. Денис Бойко подарував свою футболку юному фанату

Голкіпер «Динамо» провідав свого маленького шанувальника з села Рудня

| Оновлено 06 червня 2019, 03:29
3345
2
ФОТО ДНЯ. Денис Бойко подарував свою футболку юному фанату
ФК Динамо Київ

Цікава подія відбулася під час літньої відпустки футболістів «Динамо» за участі воротаря київського клубу Дениса Бойка.

Дізнавшись про те, що в селі Рудня київської області є футбольна команда, а її воротар Артем приходить на тренування у старій футболці, на спині якої він маркером написав «Бойко 71», він вирішив зустрітися із хлопчиком та подарувати йому свою справжню футболку, шорти та гетри, адже можливості купити динамівське екіпірування у сім’ї юного воротаря немає.

Денис Бойко приїхав у Рудню, чим наробив багато шуму, адже подивитися на зірку зібралося все село. Радості хлопчика не було меж, він так розчулився, що навіть сльози навернулися на його очі.

- У нього навіть зачіска, як у мене, - пожартував Денис, познайомившись зі своїм уболівальником та вручивши подарунок. – Коли дізнався, що в Київській області є такий хлопчик, із радістю погодився подарувати йому свою футболку. Робити добро дуже легко і приємно. Навіть Мессі колись зустрівся із хлопчиком, який на поліетиленовому пакеті написав його прізвище і номер, і в ньому грав у футбол, вручивши йому свою футболку. Це прекрасний жест.

- Денис Бойко – мій кумир, мені подобається, як він грає, - зізнався щасливий Артем. – Я мріяв зустрітися та познайомитися з Денисом. І сам хочу стати професійним воротарем.

На завершення Денис пограв із місцевою командою у футбол на сільському стадіоні, чим викликав шалену радість юних футболістів, а Артем подарував йому плакат із приємними побажаннями. Бойко зробив фото на згадку з дітьми та роздав усім охочим автографи, а головне – подарував футболістам щастя і приємні, радісні емоції.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Андрущик
Поступок,да,пусть другие беруть пример.Мальчикам празник,я в 72 году тоже рисовал Д-11. Фамилии тогда не писали. Вот и за Рудню играл бы.
Top
Молодец! Лайк