Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
|
9933
19

Роман ЗОЗУЛЯ: «Ракицький знав, на що йде»

Форвард «Альбасете» прокоментував перехід українця в російський «Зеніт»

Роман ЗОЗУЛЯ: «Ракицький знав, на що йде»
heraldo.es. Роман Зозуля
29-річний український форвард «Альбасете» Роман Зозуля поділився думками щодо переходу 29-річного українського захисника Ярослава Ракіцького з донецького «Шахтаря» в пітерський «Зеніт».
 
«Ракіцький знав, на що він йде. Він розумів, що цим вчинком закриває собі дорогу в збірну. Хоча я ще думав, що Шевченко може його викликати. Він — топ-захисник.
 
Якби у нас у Верховній Раді зробили такий законопроект: якщо публічна особа їде на заробітки в країну, з якої ми воюємо, тоді потім п'ять років не може повертатися на батьківщину.
 
Бій Усик — Гассієв в Москві? Тут інша ситуація, він їде на один день, на бій, потім повертається. Багато поправок в законі можна зробити. Якби Усик не поїхав туди, він би не завоював всі ці пояси, не став би абсолютним чемпіоном світу.
 
Я не кажу, що Ярік — поганий, я з ним добре спілкувався, дружив. Він зробив свій вибір. Ми постійно шукаємо якусь «зраду», я вже втомився від цього», — заявив Зозуля.
 
Ракіцький перейшов з «Шахтаря» в «Зеніт» минулої зими за €10 мільйонів. Разом з пітерським клубом Ярослав виграв РПЛ, ставши чемпіоном Росії і України в одному сезоні.
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Зардунов
Дурко ты Дмитро
Strg
"Один маленький факт: РФ несмотря на войну по прежнему остаётся нашим главным торговым партнёром"
Уже нет, Китай - первый
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Купцов
Официально у нас ато до сих пор, а кака я война?! Нет войны..
Vyaches Samojlov
Может, у Ракицкого (на тот момент, когда "назрел" уход из Шахтера) просто НЕ БЫЛО равнозначных других вариантов продолжения карьеры?
Нет, можно было, например, как сам Зозуля - пойти на явное понижение уровня игры приглашающего клуба, но футболист НЕ ОБЯЗАН на него идти - ЕСЛИ считает, что его уровень ЯВНО выше, чем ОСТАЛЬНЫЕ предложения ему о продолжении карьеры.
А если, тем более, он не считает, что своим поступком как-то нарушает "этическую" сторону проблемы (т.е. с позиций ЕГО этики - никакого нарушения в его действиях нет) - то ПОЧЕМУ он не должен принимать явно намного более выгодное предложение, чем другие?
Только потому, что ДРУГИЕ (кто-то) думают о его переходе иначе? Это ИХ мысли, а не его; значит - это ИХ проблема, а не его!
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
keegan
здесь главное слово "дружил", друг называется
Fredee
Фраза Зозули "...Мы постоянно ищем какую-то «зраду», я уже устал от этого»", говорит лишь о том, что парень стал узнавать больше правды.
Как результат - наступает постепенное прозрение.
Прозрение, сродни излечению от тяжелого недуга.
Что не может не радовать.
ИМХО.
igortimofeev
Не вepиться, но чтo бы нaкaчатьcя и похудеть не нужно ходить в кaчaлку или жрать химию. Oпpобовал личнo и результaт удивил: за двe недeли убpал пузo и cкинул паpу кило, а жена накачала попу и убрaлa в талии пару caнтимeтpов и этo все без cпoрта, диeт и химии!Реальнo кpутaя штука, а вычитал о нeй здecь ---- https://my.su/pressblog