Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Батько Нурмагомедова: «У нас був вибір - бій з Макгрегором або Пор'є»

Абдулманап Нурмагомедов розповів про переговори з UFC про наступний поєдинок

Батько Нурмагомедова: «У нас був вибір - бій з Макгрегором або Пор'є»
Советский спорт. Абдулманап и Хабіб Нурмагомедови
Абдулманап Нурмагомедов, батько чемпіона UFC Хабіба Нурмагомедова, розповів про те, хто повинен бути першим претендентом на бій з його сином.
 
«Дастін Пор'є виграв у дуже сильного бійця - Макса Холловея. Якби у нас був вибір, то ми вибрали б бій з Тоні Фергюсоном. Як професійний боєць він заслужив бій за пояс. У нього незаслужено забрали тимчасовий пояс.
 
Я вважаю, що претендентом номер один на бій з Хабібом повинен бути Фергюсон. Це потрібно вболівальникам. А так, UFC запропонувала нам битися з Дастіном Пор'є. Зараз ми підписали контракт на два бої. Плюс у нас ще залишився місяць контракту з Reebok. Взагалі, давайте спочатку розіб'ємо Дастіна Пор'є, а потім вже будемо говорити про інших суперників і боях.
 
У нас місяці три йшли рубки і, чесно кажучи, нас в останню чергу цікавили гроші. Зараз вони дають нам серйозну суму, озвучувати яку я не можу. Ми знаємо собі ціну. Але нам потрібен був, якби була така можливість, цей хлопець, Фергюсон, з яким ми мріємо битися.
 
Я думаю, що UFC не хотіли звести його з Конором Макгрегором, а хотіли матч-реванш з Хабібом. Але нам, повторюся, більше був цікавий Фергюсон, а вони взяли і зробили йому бій з Дональдом Серроне. І після цього у нас було два варіанти - Дастін Пор'є або Конор Макгрегор. Ми вибрали Пор'є. І якщо Фергюсон переможе в своєму поєдинку, у них не залишиться нічого іншого, як організувати бій між Тоні і Хабібом», - сказав Нурмагомедов-старший.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.