Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5730
11

УПЛ 12 червня буде вирішувати питання щодо складу учасників чемпіонату

УПЛ незабаром вирішить, які клуби будуть брати участь в новому сезоні

УПЛ 12 червня буде вирішувати питання щодо складу учасників чемпіонату
upl.ua

УПЛ на офіційному сайті поінформувала, що питання по складу учасників нового сезону чемпіонату України буде вирішуватися 12-го червня на Загальних зборах організації.

Зокрема, поки не вирішено питання з подальшою долею «Олімпіка». У клубу дискваліфіковані команди U-19 і U-21, а без них не можна грати в УПЛ. Раніше клуб не отримав атестат, але подав апеляцію.

За підсумками завершення сезону (перехідні матчі), а також остаточного рішення з «Олімпіком» УПЛ і вирішить питання щодо складу учасників на сезон 2019/20.

Раніше повідомлялося, що місце «Олімпіка», якщо клуб не буде допущений до змагань, може зайняти «Арсенал-Київ», що вилетів.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Бондаренко
Потрібно 16 клубів в УПЛ не менше!!!
Сергей Журавко
Если вдруг Олимпик не допустят,то пусть Арсенал играет переходные матчи с Металлистом.А то круто получается-Черноморец с Карпатами рубятся за сохранение прописки с Колосом и Волынью,а канониры на шарике пропетляют.Ума палата у наших горе-функционеров.То ПФК Сумы мучали,то тут чудят без баяна...
Сергей Серый
Вот как бля скажите, как сука Арсенал вернут если Олимпик не допустят??? Арсенал вылетел, как его возвращать. Ну это уже перебор. Если так будет я вообще перестану смотреть какие либо матчи, даже родной Десны!!!
Муґунот
"на Общих сборах организации"
---------------------------------------------
украинские "загальні збори", товариСЧи линХФисДы, переводятся на на русский как "общее собрание".
OLEXANDER
Взавтра Волинь виграє в Карпат, а Карпати замінять Олімпік, тому, що це найвища команда з ,они виліту, а саме 10місце, а Арсеналу все, 12місце і до побачення...привіт Пердив)
ll_pogulianka_ll
Та ні,з арсеналом шняга якась , хтось знатно "дунув",а народ другу добу нерви собі робить ,але враховуючи те,як "працюють" у ффу ...
Макс Руденко
Без Вереса чемп не чемп. Чекаємо на поверненння Вереса в УПЛ. А склад вже не матиме сенсу, бо це буде комедія, а я такий жанр не дивлюсь. Та й теперішнє мили не до душі. Пропоную дві команди в 30 кіл проводити. Й суддям добре, є на чому заробити, й кожну неділю світова заруба)))))