Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 червня 2019, 17:26
5936
11

ЗІНЧЕНКО: «Треба відпускати молодих українських гравців в Європу»

Футболіст «Манчестер Сіті» – про перспективні українців

| Оновлено 04 червня 2019, 17:26
5936
11
ЗІНЧЕНКО: «Треба відпускати молодих українських гравців в Європу»
ФК Манчестер Сіті. Олександр Зінченко
Гравець «Манчестер Сіті» і національної збірної України Олександр Зінченко розповів про перспективних українських футболістів.
 
– Назви трьох топових молодих українських футболістів.
– Мені відразу на думку спадають чотири.
 
Відзначив би Валерія Бондаря («Шахтар» - прим.). Знаю цього хлопця. Коли я ще був в «Шахтарі», то, можна сказати, він ріс на моїх очах. Якщо він буде продовжувати так працювати, то у нього буде велике майбутнє.
 
Також відзначив би Дениса Попова з «Динамо». У нього є хороші якості, з якими можна і потрібно працювати, щоб удосконалитися.
 
Віталій Миколенко - дуже старанний хлопець, який швидко все вбирає. Думаю, у нього велике майбутнє.
 
У Михайла Мудрика божевільні якості, які ще потрібно розвивати. У нього божевільний потенціал, якщо він буде намагатися і йти правильним шляхом, то у нього все вийде.
 
Перехід з юнацького до дорослого футболу дуже важливий. Я знаю багатьох талановитих футболістів, які під час цього переходу просто випаровувалися. Все йде від голови. Дуже багато сильних і швидких футболістів, але головне це психологія. Футболіст повинен бути готовий завтра вийти на «Сантьяго Бернабеу» в півфіналі ЛЧ. Не просто вийти, а зіграти на своїх кращих якостях, без тремтіння в ногах.
 
– Якщо порівнювати наших молодих гравців і англійців, ми не сильно переоцінюємо своїх?
– Насправді у нас дуже талановита молодь. Думаю, наступне покоління буде давати свої плоди, але щоб пожинати ці плоди, потрібно відпускати цих гравців в Європу, а не тримати за гратами до 30 років по орендах.
 
Такого характеру, як у нас, напевно, немає ні у кого, а я бачив багато хлопців з різних країн. Нас хоч куди кинь, ми всюди виліземо, а вони більше звикли до тепличних умов. Але це я говорю не про всіх, а в загальному.
 
Потрібні люди, які будуть тебе спрямовувати, якщо ти щось не розумієш. Потрібно не соромлячись питати, а не робити все самому і наступати на граблі. Чи не все завжди залежить від гравця, адже клуби підписують п'ятирічні контракти, але якщо клуб на тебе не розраховує, то чому не можна його відправити туди, де він буде рости. Потім же ви зможете забрати його назад. Це більше питання до клубів, а не гравців. Я розумію так: якщо клуб підписує довгостроковий контракт, значить, він розраховує на гравця, якщо ж ні, то вони його маринують по орендах в різних українських клубах.
 
Я назву якість, яка повинна бути у гравця - стрижень всередині, характер», - сказав Зінченко.
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Зинченко умница, хорошо, что вовремя ушел и из УПЛ, и из рашки. Лучше быть в аренде в Голландии и на вторых ролях у гранда, чем до 30 звездой Динамо или Шахтера.
darvey777777
а мне Конопля ещё понравился, думаю если не будет травм и будет как Зинченко зубами выгрызать своё место под солнцем то далеко пойдёт
vovandel_
а пусть не подписывают - не сработает. У нас всего 2 (сейчас) клуба и если не в них, то нигде
stopor2016
Всех в возрасте от 17 до 30 лет - в Европу ! Оставить инвалидов и 40-летних , и на них смотреть , смотреть и ещё раз смотреть !!!
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Brian
О Цыганкове не вспомнил
Орест Орищишин
Сікан, Попов,Конопля, Булеца - їм треба тікати з України. Петраков їх чудово розкрив дав хороший шанс. Вони трудяги на полі. Ми душею полюбили Ю-20 і раді за їх успіх
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Axmetov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил