Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 03 червня 2019, 20:46
9304
0

Віктор СКРИПНИК: «У Зорі будемо звертати увагу на молодь»

Наставник луганського клубу з нетерпінням чекає початку роботи з новою командою

| Оновлено 03 червня 2019, 20:46
9304
0
Віктор СКРИПНИК: «У Зорі будемо звертати увагу на молодь»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник
Український фахівець Віктор Скрипник дав своє перше інтерв'ю в якості головного тренера луганської «Зорі»:
 
«З президентом «Зорі» Євгеном Геллером мені ще доведеться зустрітися. Ми плануємо зустрітися в Києві. На сьогоднішній день я контактував з генеральним директором клубу Сергієм Рафаїловим. Наша розмова з ним відбулася після того, як було офіційно оголошено про те, що Юрій Вернидуб залишає посаду головного тренера «Зорі». Відбувся конкретна розмова, і надійшла пропозиція очолити клуб. Я довго не роздумував, бо знаю, що «Зоря» – добре організований, солідний клуб. Видно серйозну роботу і керівників клубу, і тренерського штабу. Видно, що у «Зорі» хороші футболісти. За українським футболом я стежив, і за «Зорею» в тому числі. Команда на слуху не тільки в Україні, але і в Європі, завдяки виступам на європейській арені. Радий, що в моєму житті з'являється такий варіант як «Зоря», і я з нетерпінням чекаю початку роботи з новою командою.
 
Практично половину життя я прожив за кордоном. Але я ніколи не відривався від України. Це моя батьківщина! Я і моя сім'я завжди приїжджали двічі на рік в Україну. У нас була традиція відвідувати Україну на Новий рік, і влітку теж я приїжджав в своє улюблене місто Новомосковськ. Повернення в Україну я чекаю з нетерпінням, адже починається нова глава в моєму житті.
 
Для хлопців це був непростий сезон. Проте, вони заслужили відпочинок. Якщо я прийду зараз і почну все і всіх міняти і викликати з відпустки – це буде неправильно. Терміни не змінюються. Все поки що залишається в старому режимі. А на місці ми визначимося з хлопцями, поговоримо і день за днем ​​будемо готуватися до тих викликів, які чекають нас в наступному сезоні. Я радий, що у мене є досвід роботи з молоддю. Всі тренери працюють з молоддю. Без цього важко стати хорошим тренером. Звичайно, будемо звертати увагу на молодь. На тих хлопців, які ростуть і розвиваються в клубі. Будемо давати їм дорогу в майбутнє. Це одне з моїх правил. Але зверну увагу, що просто так грати ніхто не буде. Місце в основному складі потрібно буде заслужити своєю грою. І тільки від самих гравців буде залежати, чи будуть вони розвиватися чи ні. Гратимуть тільки кращі. У паспорт я дивитися не буду. Забігати вперед не буду, але багато чув, що у «Зорі» хороша молодь.
 
Шкода, що чемпіонат зараз втратив багато команд. Був і «Дніпро», і «Металіст». І «Карпати» сяяли кілька років тому. Багато великих команд. Не кажучи вже про «Динамо» і «Шахтар». Але все одно зараз, як і раніше, була і є інтрига. Багато топ-матчів. Хороші гравці, стадіони. Хочеться, щоб все тільки поліпшувалось. Звертав увагу я і на збірну, і на матчі українських клубів в єврокубках. Коли, до речі, «Зоря» грала проти «Лейпцига», я дивився обидва матчі. Шкода, звичайно, що у луганчан не вийшло пройти «Лейпциг». Не можу сказати, що я досконально все знаю, але на багато увагу звертав.
 
Завдання на майбутній сезон? Безумовно, ми зустрінемося з президентом клубу, обговоримо, які далі цілі будуть поставлені. Як в короткому проміжку часу, так і на перспективу. Це обговорюється не за дві хвилини. Все проаналізуємо і обміркуємо».
 
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.