Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3721
3

КОВАЛЬОВ: «Я можу зустрітися з Бетербієвим, а Бівол із Гвоздиком»

Російський боксер розповів про можливий турнірі чемпіонів в напівважкій вазі

КОВАЛЬОВ: «Я можу зустрітися з Бетербієвим, а Бівол із Гвоздиком»
BoxingScene. Сергій Ковальов
Чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов розповів про плани організації турніру в цьому дивізіоні.
 
«Вже йдуть переговори по організації турніру чотирьох чемпіонів. У першому бою я - з Бетербієвим, в іншому зустрілися б Діма (Бівол) з Олександром (Гвоздиком). Переможці розіграли б титул абсолютного чемпіона. Я зацікавлений в такому розвитку подій», - сказав Ковальов.
 
Нагадаємо, що 29 червня Сергій Ковальов зустрінеться з Ентоні Ярдом.
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tanok1975
Тільки за!!! нажаль цей турнир зацікавить тільки нас и Парашу, ну і експертів. Та й пройде в Московії. Але ж у Гвоздика буде шанс стати обсулютом!!!
elcomendante
Фаворитом мне здесь кажется (как не прискорбно осознавать) Бивола. Ну или 50 на 50 с Гвоздиком. Ковалев уже сдал, но по прежнему довольно опасен. Явно лишний среди чемпов, Бетербиев. Гвоздик через раз выглядит хорошо в боях.. ловит много, но удар у него отличный.. на ногах тоже вроде хорош, но чего-то не хватает в нем (чтобы не переживать, как в случае с Ломом или Усиком) плюс уже 2 раза в нокдауне был (один правда не засчитали, но все же). Бивол по технике очень хорош, но с ударом не очень.
vizuals
Усе начебто добре виглядає у цьому розкладі крім одного момента - Ентоні Ярда, якій має усе, щоб відібрати пояс у 36-річного Ковальова: швидкість, удар, витривалість і непогані боксерські вміння