Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 06 жовтня 2021, 03:28
3597
0

Александр Густафссон завершив професійну кар'єру

Шведський боєць оголосив про це після поразки Ентоні Сміту

| Оновлено 06 жовтня 2021, 03:28
3597
0
Александр Густафссон завершив професійну кар'єру
SuperSport. Александр Густафссон
Топовий напівважковаговик Александр Густафссон програв Ентоні Сміту в головному поєдинку турніру UFC Fight Night в Стокгольмі. Поєдинок завершився в четвертому раунді. Сміт провів задушливий прийом.
 
Після бою Олександр Густафссон оголосив про завершення своєї кар'єри. Спортсмен подякував суперника, сказав, що шоу закінчено і кинув рукавички на кинувся.
 
«Я дуже розчарований. Це сталося знову, я програв в Стокгольмі. Але це спорт. Ми робимо це, тому що любимо. Але що є, то є. Ентоні Сміт бився немов чортове чудовисько. Він жорсткий і відмінний боєць. Кожен раз, дивлячись на нього, я бачив, що він відмінний боєць. Він - справжній воїн. Хочу всім подякувати за підтримку. Що я ще можу сказати? Шоу закінчено, хлопці», - сказав Густафссон після бою.
 
Пізніше Густафссон підтвердив своє рішення завершити кар'єру.
 
«Глибоко всередині я відчуваю, що старанно тренувався і був готовий до бою. Я був готовий і спокійний, але цього виявилося недостатньо. Тому я не знаю, що робити. Якщо у мене більше немає цього почуття, тоді немає сенсу продовжувати. Це було відмінне подорож.
 
Я роблю це не заради грошей. Я роблю це, тому що хочу бити кращих і бути кращим. Якщо я не в змозі це робити, так тому і бути. Я не хочу бути середняком і робити цього тому, що мені платять. Я хотів займатися цим тому, що мені це подобається, і я хотів бути на вершині», - сказав Густафссон на прес-конференції. 
 
32-річний Густафссон в ММА провів 24 поєдинки, здобув 18 перемог і 6 разів поступився.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.