Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:39
3558
0

UFC. Александр Густафссон – Ентоні Сміт. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC Fight Night 153 відбудеться в Стокгольмі ввечері 1 червня

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:39
3558
0
UFC. Александр Густафссон – Ентоні Сміт. Прогноз і анонс на бій
Ввечері 1 червня у столиці Швеції, Стокгольмі, пройде черговий турнір UFC Fight Night 153 або ж UFC on ESPN+ 11. Місцевий боєць Александр Густафссон (18–5) битиметься з досвідченим американцем Ентоні Смітом (31–14). Центральна дуель дня почнеться не раніше 23:00 вечора за київським часом.
 
Швед Александр Густафссон свій останній поєдинок провів невдало, поступившись Джону Джонсу (технічний нокаут у третьому раунді). Забавно, що американець Ентоні Сміт також останній свій бій проводив з Джоном Джонсом і також програв (одноголосним рішенням суддів).

Перевага в антропометрії має швед, за рахунок чого і є фаворитом бою. Він ефективно працює з дальньої дистанції, оскільки прийшов в ММА з боксу. Але і Сміт непоганий в стійці, має непоганий технічний арсенал ударів, який включає і роботу ліктями і колінами.


 
Цитати перед боєм
 
Александр Густафссон розповів про свої надії на титульний бій: «Думаю я про титульному бою? Звичайно. У мене є всі шанси знову вийти на бій за чемпіонство. І я це зроблю в майбутньому. Немає сенсу шкодувати про те, що я не зміг свого часу стати чемпіоном. Все ще попереду. Я люблю виступати в Швеції. Кожен раз, коли UFC приїжджає в Стокгольм, це є одним з головних моментів моєї кар'єри, без сумнівів. Це божевільні відчуття – вийти туди і гарненько повеселитися. Зараз я відчуваю себе спокійно, ніякої нервозності. Я спокійний і готовий виконати завдання.
 
Коли я починав свою кар'єру, я просто йшов вперед, як машина руйнування. Мене більше ніщо не турбувало: ні титул, ні суперник, ні місце, де я подер. Я просто виходив в клітку, і я збираюся повернутися до такого мислення, починаючи з поєдинку проти Сміта. Сміт – дуже досвідчений боєць. Він знає, що робить і при цьому взагалі не напружується. Я бачив його в деяких реально важких позиціях в бою, але складається відчуття, що його це не особливо виводить з рівноваги. Він вміє тримати себе в руках – це дійсно гарна якість. Його складно фінішувати, але я бачив, як він втомлюється. Він починає діяти недбало, так що я буду тримати напоготові свою заряджену зброю».
 
Ентоні Сміт несподівано повідав, що у нього немає плану на бій: «Думаю, я відійшов від свого стилю бійця, який тисне, контрактакує, а потім добиває тебе. Це те, що я роблю. Я кидав людей в нокдаун, ламаючи їх ментально. В останніх же боях я занадто багато думав. У мене були суворі геймплани, але я не показав свого найкращого виступу. На бій з Алексом у мене немає ніякого плану. Просто буду собою. Є два варіанти, як він буде вести себе в бою. Те, що він покаже, залежить від того, що він бачить в мені. Якщо він думає, що він у всьому краще за мене, – це буде довга ніч для нього. Але якщо він відчуває те ж, що і я, якщо він так само мотивований і злий, то це буде пекельний бій».
 

Церемонія зважування.

Прогноз на бій.
 
Любителів ММА чекає напружене протистояння з досить рівними шансами на перемогу. Густафссон вважається фаворитом, але бій може тривати всю належну дистанцію. А в підрахунку суддівських записок зробимо ставку на шведа, якому і стіни повинні вдома допомагати. Плюс його ударна техніка трохи краще, ніж у опонента.
 
Рекомендована ставка – перемога Александра Густафссона рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.