Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 02 лютого 2021, 14:59
3390
2

Запорізький Мотор може заявитися в Балтійську лігу

Також керівництво клубу веде переговори з лігою SEHA

| Оновлено 02 лютого 2021, 14:59
3390
2
Запорізький Мотор може заявитися в Балтійську лігу
ГК Мотор Запоріжжя
Директор СК «Мотор Січ» Геннадій Касай розповів про можливу участь запорізької гандбольної команди в SEHA-лізі або Балтійській лізі:
 
«Наша мета в тому, щоб команда розвивалася далі. Сподіваємося, чемпіонат України з часом стане більш конкурентним, але є й інші ліги. Ми ведемо з ними переговори. Як тільки буде рішення, ми оголосимо про це. Поки ж достатньою конкретики ще немає. Ми ведемо переговори як з Балтійської лігою, так і з SEHA-лігою. Команда повинна більше грати, потрібна практика для молодих гравців. У майбутньому сезоні ми збираємося взяти в «Мотор» 3–4 чоловік з другої команди, щоб вони росли в своєму рівні. Клуб розвивається, ми виграли Кубок України і завершили сезон так, як ми планували.
 
Ми не сумніваємося в тому, що «Мотор» буде грати в групах A або B Ліги чемпіонів. Наш рівень підтверджують результати як цього, так і минулих сезонів в Лізі чемпіонів. По грі, а також за такими показниками як домашня арена, продажу квитків, робота з уболівальниками, соціальні мережі, сайт – ми відповідаємо всім вимогам. У Лізі чемпіонів 2020/2021 кількість учасників буде скорочено, буде грати тільки 16 команд. Тому майбутній сезон буде для нас визначальним. Повторюся, маркетингова складова у нас відповідає всім вимогам, нам потрібно добитися ще більшого прогресу в спортивних результатах і, як мінімум, знову вийти з групи, тоді, упевнений, ми потрапимо в це число 16 команд.
 
Ми зберегли практично всіх лідерів. Залишають «Мотор» Павло Пачковський, який став гравцем «Веспрема», Жарко Пешевскі переходить в «Штуттгарт», Олексій Шинкель продовжить кар'єру в «Балатоні», а Антон Терехов в польському «Погонь Щецин». Ми вже підписали естонського правого напівсередньої Денер Яанімаа з «ТУС Н-Люббеке». І в найближчому часі оголосимо про контракти з іншими кількома досвідченими гравцями. А також в команду прийдуть 3–4 гравця з ЗНТУ-ЗАС. Вони повинні рости поряд з такими майстрами як Пухівський, Бабичев... Це наше головне завдання, вже не хотілося б купувати багато легіонерів. Вихованці нашого клубу повинні бачити перспективу і виступати в першій команді.
 
З приводу Пуховського, то у нього ще рік контракту. І якщо все буде нормально, то, впевнений, ми його знову переподпішем. «Мотор» – це його клуб, Степанець – це його тренер, тут Борис Пуховський показує хорошу гру. З Малашінскасом ми переуклали договір в минулому сезоні. Він буде гравцем «Мотора» ще як мінімум два роки. Всі умови контракту виконуються, крім того гравці «Мотора» отримують тут любов уболівальників, повагу в клубі і хорошу ігрову практику в Лізі чемпіонів.
 
Нинішній сезон був одним з найуспішніших для нас в Лізі чемпіонів, команда продемонструвала гідну гру, пробилася в плей-офф. Так, був завалений старт групового турніру, але дякуємо Миколі Степанці, який відгукнувся на нашу пропозицію і вже по ходу сезону очолив команду. Степанець залишається в клубі і ніяких змін, думаю, не буде».
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Молодці, віримо в МОТОР!!!
Golhrenshtanga
Это огромный плюсище для сборной