Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5462
11

ХАЦКЕВИЧ: «Динамо заслуговує похвали за цей сезон»

Наставник підбив підсумки сезону

ХАЦКЕВИЧ: «Динамо заслуговує похвали за цей сезон»
fcdynamo.kiev.ua

«Динамо» обіграло «Олександрію» в останньому турі УПЛ і завершило чемпіонат на другому місці. Підсумки підвів наставник Олександр Хацкевич, у якого на цей момент немає контракту на наступний чемпіонат.

- Хлопці – молодці, зіграли ефективно в атаці та надійно в обороні.

- Сьоме вилучення в сезоні. Чому так багато червоних карток?
- Якісь картки були справедливими, якісь із нашого боку є необов’язковими. Напевно, потрібно бути в певних моментах хитрішими. Якщо вже є жовта картка, то футболіст має розуміти, що може статися. Але це приходить із досвідом.

- Циганков обійшов Мораеса за системою «гол+пас». Чи відчувалося, що команда грала більше на нього?
- Після матчу з «Шахтарем» на питання, чому Шепелєв не бив сам по воротах, а віддавав на Циганкова, він відповів, що хотів зробити Вітю найкращим бомбардиром. Ми це лише вітаємо. Сьогодні перед грою я сказав, що навіть якщо ви будете бачити, що Вітя перебуває у гіршій, ніж ви, позиції, усе одно шукайте його. Циганков, як і вся команда, заслуговує на схвальні слова за цей сезон – що ми витримали, що ми вислухали…

Особливі слова вдячності нашим уболівальникам. Сьогодні ми подарували футболки двом хлопцям, які відвідали всі наші матчі в сезоні – як у чемпіонаті України, так і в єврокубках. Така традиція в нас є з минулого року, коли був один хлопець, цього ж разу їх уже два. Найголовніше, що нам потрібно, – це їхня підтримка та віра в команду.

- Здалося, що найбільше уваги в першому таймі наші гравці приділяли Ковальцю, від якого виходило найбільше небезпеки, й Алібеков перестарався…
- Ми дії суперника практично не розбирали, а відштовхувалися від своєї гри.

- Після вилучення «Динамо» грало навіть краще за суперника і за кількістю моментів перевершило господарів. Чому так сталося?
- Коли команда залишається в меншості, то ще більше згуртовується, більше відповідальності за того хлопця, якого немає на полі. Ми перелаштувалися, почали грати 4-3-2, сказали їм за можливості контролювати м’яч, а також швидко переходити з оборони в атаку. Знали, що буде багато силової боротьби, і ми в ній виглядали доволі непогано – як вверху, так і внизу. Так, помилки завжди були й будуть, але найголовніше, що те, про що ми просили хлопців, вони робили на полі.

- Чим була зумовлена заміна Кендзьори в першому таймі?
- Це був вимушений хід, оскільки Томаш попросив заміну після того, як в одному з єдиноборств суперник наступив йому на ахілл.

- За кого будете вболівати у фіналі Ліги чемпіонів?
- Я не є вболівальником ані одних, ані інших, але симпатії мої будуть на боці «Ліверпуля».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Карпенко
Интересно за что похвала, за второе место, или за Челси 8:0, или за хорошо поставленную командную игру???🥺
waw
і це непорозуміння сурок хоче лишити тренером,тьфу на вас обох
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Elblanko
Гуморист. Перший сезон, ще в нього шось виходило. Цей сезон взагалі нулячий, з першого туру. Команда взагалі в футбол не грає, про шо він говорить, не розумію.
bzzzzzz
"перед игрой я сказал, что даже если вы будете видеть, что Витя находится в худшей, чем вы, позиции, все равно ищите его."
разве так можно говорить, никогда еще не слышал, чтобы главный тренер такое морозил...
Это как бы получается, один игрок важнее, чем вся команда. Типа победа нам не нужна, соперника мы не уважаем, все играем на статистику Цыганкова. Представляете если бы Гвардиола или Клопп такое сказал
Український Патріот
когда он уже свалит
Мирослав Пецух
И я не могу знать за что такая похвала,разве за то,что ниже не опустились.Игры никакой нету целый сезон,бегают как овцы в отаре и иначе не назовеш.Если до Суркиса придет разум и если он назначит Р.Рианчо,то я уверяю всех,что Гармаша,шепеля,Кадара и еще 3-4человека будут мячи подавать за воротами...Так что Хацкевичу уже ничего не светит,кроме как уйти.И я желаю сейчас И.М.Суркису хладнокровия и быстрее закрыть эту страницу с Хацкевичем...спасибо.
K_Sarioglo@i.ua
Ну, из группы ЛЕ вышли, Олимпиакос прошли. Так что за что-то похвалы может и заслуживают. Но от команды явно большего ждут. И это справедливо для обоих наших клубов- влетать по сумме 2 матчей 0:8 и 0:9, пусть даже английским топам, не дело. Да и 2-е место в чемпионате что для Шахтера что для Динамо можна считать провалом. Тем более что и КУ не удалось это компенсировать.
Raumo
В этом сезоне выделю в ДК: 1 место - дырявая защита, 2 место - Гармаш-псих, 3 место - отсутствия лидера и главной звезды команды