Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 30 травня 2019, 19:44
4229
1

Українські гімнастки виграли три золота на Гран-прі в Ізраїлі

Влада Нікольченко завоювала срібло в фіналі з обручем

| Оновлено 30 травня 2019, 19:44
4229
1
Українські гімнастки виграли три золота на Гран-прі в Ізраїлі
ukraine-rg.com.ua
Етап Гран-прі з художньої гімнастики відбувся 28–29 травня в ізраїльському Холоні. В рамках змагань пройшов Міжнародний турнір юніорок і сеньорок.
 
Участь в етапі Гран-Прі взяли три українські гімнастки, які виступали в індивідуальній першості, – Влада Нікольченко, Вікторія Онопрієнко і Єва Мелещук, а також збірна команда в групових вправах у складі Анастасії Возняк, Валерії Юзьвяк, Діани Міжеріцької, Аліни Бихно, Тетяни Довженко і Марії Височанської. На жаль, срібний призер Юнацької Олімпіади Христина Погранична не змогла взяти участь у змаганнях через хворобу.
 
На Міжнародному турнірі сеньорок України представила фіналістка чемпіонату світу і призер Фіналу Гран-Прі Яніка Вартлаан, а на Міжнародному турнірі юніорок виступили віце-чемпіонка чемпіонату Європи Ніколь Красюк і чемпіонка України Меланія Тур.
 
Блискучі результати на цьому старті показала українська команда в групових вправах: дівчата завоювали три золота з трьох можливих (багатоборство, фінал з 5 м'ячами, фінал з обручами / булавами), обійшовши сильні команди Росії, Білорусі та Ізраїлю. Крім того, українська Dream Team показала рекордну оцінку за складність в 18,300 (фінал з обручами і булавами).
 
Лідер збірної, бронзовий призер чемпіонату Європи Влада Нікольченко показала 11-й результат в багатоборстві, а також стала срібним призером Гран-прі в Холоні в фіналі з обручем.
 
15-річна висхідна зірочка Вікторія Онопрієнко показала в багатоборстві 12-й результат, а також виступила в фіналах з обручем (4 місце) і стрічкою (8 місце). Третя грація, призер етапів Гран-прі Єва Мелещук зайняла 15-те місце в багатоборстві і стала 8-ю в фіналі з булавами. Переможницею багатоборства стала талановита білоруска Анастасія Салос, друге і третє місця посіли росіянки Анастасія Гузенкова та Ірина Анненкова.
 
Також дві медалі завоювали українки і на Міжнародному турнірі. Яніка Вартлаан, яка зайняла 4-те місце в багатоборстві, привезе в Україну бронзу за вправу з обручем, а Ніколь Красюк – срібло за вправу зі скакалкою серед юніорок. Українські юніорки Ніколь Красюк і Меланія Тур посіли високе 5-те місце в командній першості (124,500). Перше місце завоювала команда Росії (150,050), другою стала команда Ізраїлю (134,650), а третьою – команда Білорусі (134,250).
 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України
Футбол | 28 березня 2024, 09:32 6
Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України

Журналіст Віктор Вацко згадав кейс з кар’єри захисника «Шахтаря»

Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією
Футбол | 27 березня 2024, 18:14 1
Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією

Михайло також зізнався, що вже втомився від камбеків і хоче вигравати більш упевнено

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bogdan Skaskiv
Редактори, хто така Христина Прикордонна? У нас є гімнастка Христина Погранична