Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 29 травня 2019, 17:54
4346
4

Катерина КОЗЛОВА: «Боляче робити кожен рух»

Українка - про своє зняття з Ролан Гаррос

| Оновлено 29 травня 2019, 17:54
4346
4
Катерина КОЗЛОВА: «Боляче робити кожен рух»
БТУ. Катерина Козлова

Сьогодні Катерина Козлова відмовилася від участі в матчі другого раунду Ролан Гаррос-2019 проти Еліни Світоліної. Українська тенісистка розповіла про причини такого рішення:

«Після матчу першого кола на наступний день у мене сильно погіршився кашель, я почала просто дуже сильно кашляти. Вчора вранці я почала відчувати біль в ребрі і він погіршувався з кожною годиною. Я спробувала потренуватися, але мені ще гірше стало. Потім фізіотерапевт вже нічого не міг зробити. Вчора ми пішли на УЗД до лікаря, і на даний момент обстеження показує у мене «stress fracture», мініатюрну, менше міліметра, тріщину в ребрі через кашель. Тому що через кашель м'язи тягнуть ребро і через це дуже сильні болі. Я, звичайно, ще буду це перевіряти.

Але я не стала зніматися вчора, думала, що може сьогодні буду менше кашляти. Але мені стало ще гірше, ще болючіше, я вночі майже не спала, бо кожен рух практично мені боляче робити, кашель теж погіршився. Спочатку мені потрібно вилікувати кашель, щоб м'язи менше смикали ребро. Я пробувала вчора знеболити, але знеболюючі не допомогли мені особливо. Я зустрілася вранці ще раз з фізіотерапевтом і знялася з ранку. Мені було навіть боляче йти, трохи прес напружується і відразу тягне, це дуже боляче.

Напередодні Ролан Гаррос я так розумію, що у мене був швидше за все і вірус, і бактерія разом. Я пила антибіотики і мені стало легше, температура пішла, я приїхала сюди і з четверга тренувалася по годині в день. Я не відчувала себе краще, але на корті могла трохи рухатися. До матчу першого кола я не була готова на 100%, але я вийшла в більш-менш змозі грати, кашель не був настільки сильним. На наступний день у мене все опустилося судячи з усього в бронхи.

З пари в Парижі я ще не знялася, тому що у мене не було часу, але буду зніматися. Зараз буду думати, куди краще поїхати, що спочатку робити. Напевно, спочатку треба кашель полегшити, будемо розмовляти з лікарем і вирішувати. На трав'яний сезон у мене в планах були турніри в Ноттінгемі, Бірмінгемі, Істборні. Я ще заявлена ​​в Ноттінгемі, але це малоймовірно, що я там буду грати, я буду зніматися, сподіваюся Бірмінгем зможу зіграти, будемо ще дивитися по самопочуттю».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Йожеф САБО: «Мудрик своєю грою за Челсі зробив антирекламу нашим гравцям»
Футбол | 25 квітня 2024, 15:58 15
Йожеф САБО: «Мудрик своєю грою за Челсі зробив антирекламу нашим гравцям»

Колишній тренер збірної України оцінив рівень деяких українських футболістів

ФОТО. Олімпійська чемпіонка та екс-четверта ракетка світу народила доньку
Теніс | 24 квітня 2024, 16:53 6
ФОТО. Олімпійська чемпіонка та екс-четверта ракетка світу народила доньку

Белінда Бенчич назвала дівчинку Беллою

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Черепанов
Очень жаль...Выздоравливай!!! А то злые рты уже успели сделать из тебя нехорошего человека, который просто специально не вышел на корт..
Stanislav Matusevych
Опять не вовремя болячка у Кати. Вроде игра налаживаться начала. Точно, как год с небольшим назад.
Мои пожелания здоровья!
Elis
Катю, міцного здоров'я тобі! Одужуй!
Rostislav Zdorenko
Реально жалко(( было бы интересно посмотреть на противостояние с Элиной! Быстрейшего выздоровления Кате!