Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3692
1

Енді РУЇС: «Я готовий сколихнути світ в бою з Джошуа»

Американський претендент має намір здобути перемогу над чемпіоном

Енді РУЇС: «Я готовий сколихнути світ в бою з Джошуа»
BoxingScene. Енді Руїс-молодший
Американський боксер суперважкої ваги Енді Руїс-молодший в майбутні вихідні вийде на ринг проти найнебезпечнішого суперника в своєму житті, чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа. Представник США розуміє, що є повним аутсайдером перед цим протистоянням, але зізнався, що такий стан справ надає йому ще більше мотивації, щоб потрясти світ.
 
«Все це просто надає мені більше мотивації, щоб закрити рота тим хлопцям, які говорять різні неприємні слова в мою сторону. Я не знаю, як воно складеться по ходу поєдинку, але я вірю, що у мене є можливість перемогти. Я сильний духом і прекрасно готовий фізично до цього протистояння, тому мені абсолютно все одно, що говорять люди.
 
Багато хто недооцінює мене, вони дивляться на мій зовнішній вигляд і не дають мені шансу, але як тільки вони побачать мої дії на рингу, то відразу поміняють свою думку. Я для цього працював протягом всього свого життя, і перебуваю тут для того, щоб відібрати у Джошуа те, що в даний момент належить йому. Я готовий сколихнути світ», - сказав Руїс.
 
Поєдинок Джошуа - Руїс відбудеться 1 червня в Нью-Йорку. Нагадаємо, що спочатку Джошуа повинен був боксувати проти Джаррела Міллера, але той провалив допінг-тест.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor-trener
Потрясти канвас шансов больше.