Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2019, 00:32
8727
1

Ворскла – Олімпік – 2:2. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією матчу 32-го туру Української Прем'єр-ліги

| Оновлено 30 травня 2019, 00:32
8727
1
Ворскла – Олімпік – 2:2. Текстова трансляція матчу
У середу, 29 травня, відбудеться матч останнього 32-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Ворскла» прийматиме «Олімпік». Матч пройде в Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. А.Бутовского, початок – о 17:00. Арбітр матчу – Анатолій Абдула (Харків).
 
«Ворскла» веде з «Десною» заочну боротьбу за Кубок престижу, який буде вручений тому, хто займе 7-ме місце в чемпіонаті. У обох команд – по 41 очку, але полтавчани мають перевагу за особистими зустрічами. Їм потрібно зіграти не гірше, ніж чернігівський клуб в Одесі.
 
А ось «Олімпік» (33 очка) бореться за виживання в Прем'єр-лізі. Щоб не дати шансів львівським «Карпатам» (30 очок) піти від зобов'язання грати в перехідних матчах, донецькому клубу достатньо зіграти внічию в Полтаві. Всім командам доводиться грати по складному графіку: через три дні, і ключовим стане фактор відновлення від попередньої гри.
 
У поточному сезоні УПЛ «Ворскла» і «Олімпік» зустрічалися вже 3 рази. Причому кожен матч проходив у впертій боротьбі, і підсумкової переваги немає ні в однієї з команд. 29 липня донецький клуб виграв удома з рахунком 1:0, а 28 жовтня полтавці взяли реванш за поразку з рахунком 2:1. Навесні команди зіграли внічию в рамках другої шістки – поєдинок 5 травня у Києві завершився внічию з рахунком 1:1.
 
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ворскла» – «Олімпік».
 
Див. також: Ворскла – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Ворскла здала гру?