Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 29 травня 2019, 12:01
11346
14

Ролан Гаррос. Цуренко розібралася з Бушар

Друга ракетка України здобула впевнену перемогу в першому раунді

| Оновлено 29 травня 2019, 12:01
11346
14
Ролан Гаррос. Цуренко розібралася з Бушар
Jimmie48 Photography. Леся Цуренко
Друга ракетка України Леся Цуренко (№27 WTA) переможно стартувала на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.
 
У матчі першого кола українка розібралася з Ежені Бушар з Канади (№77 WTA).
 
Ролан Гаррос. Перше коло
Леся Цуренко (Україна) - Ежені Бушар (Канада) - 6:2, 6:2
 
Після серії невдалих матчів сьогодні хотілося побачити від Цуренко теніс зовсім іншого рівня. Та й суперниця була підходяща: ім'я грізне, форма посередня, а результати попередніх очних поєдинків натякали на те, що для Лесі цей матч буде дуже важливим.
 
З самого початку українка заграла в кращих традиціях свого стилю. На додаток до відмінної техніки, ми побачили потужні подачі і постійну гостроту під час розіграшів. Бушар намагалася відповідати і відпрацьовувати на задній лінії, але з точністю у неї були проблеми, в цьому компоненті Леся була на голову вище.
 
Після швидкого брейка, який трохи заспокоїв хід матчу, дівчата впевнено захищали подачі до восьмого гейму, який Цуренко виграла під нуль.
 
На початку другої партії почалися гойдалки. Спочатку Цуренко відіграла потрійний брейкпоінт, потім зробила брейк, після чого перший раз в матчі програла свою подачу. Більше до кінця матчу канадській тенісистці не вдалося заробити жодного брейкпоінта, а вся боротьба розгорталася на її подачі. І тільки завдяки бійцівським якостям Бушар і гучній підтримці від французьких фанів, Ежені вдавалося відігравати брейкпоінт за брейкпоінтом. Але Леся була сильнішою, і, навіть коли трохи втомилася, помилялася все одно менше опонентки.
 
Як підсумок, впевнена перемога Цуренко в стартовому матчі і непогані перспективи на вихід до третього кола, де її з величезною часткою ймовірності буде чекати чинна чемпіонка турніру Сімона Халеп. Але щоб думати про румунку, потрібно виграти ще один матч.
 
Відзначимо, що Леся зрівняла рахунок особистих зустрічей в протистоянні з канадської тенісисткою (2:2).
 
У другому колі Цуренко зіграє проти Олександри Круніч (№76 WTA).
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Неплохо. Мощь Леси порадовала. Но видно, что долго так ей играть сложно. В середине третьего сета игра начала просаживаться, и хорошо, что по ту сторону сетки была Бушар. Однако очевидно, что Леся приехала играть, а не заниматься неизвестно чем. Защищать здесь нужно четвертый круг, что выглядит фантастикой, ибо Халеп в третьем. Но вероятную на данный момент Крунич вполне можно обыгрывать.
TarikUA
А тепер трошки для поціновувачів таланту Лесі ...”.who is The Best??”
Mr.Value
Вполне ожидаемая победа Леси над моделью)
sv_2000
Немного в конце посмотрел.... Удивила, что Леся играла прям чуть ли не в силовой теннис.... Могет и так, оказывается! Молодец!