Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
4509
6

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «У нас в країні немає умов»

Український біатлоніст не збирається міняти спортивне громадянство

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «У нас в країні немає умов»
biathlon.com.ua. Дмитро Підручниий

Чемпіон світу Дмитро Підручний розповів про те, наскільки він матеріально забезпечений, і про можливість зміни спортивного громадянства:

- На життя грошей мені вистачає. На що не вистачає? Ну, жити на широку ногу: ні в чому собі не відмовляти, на нормальне житло, будинок, машину, яку я б хотів. Яка у мене машина? Своєї особистої немає. Де живу? Ні, ніхто мені не виділив житла, серйозно, міський голова поки не виділив. Живу я в маминій квартирі. Але на звичайні речі вистачає, не можу сказати, що я бідний, я нормально забезпечений.

- Ти не думав звалити? Ну хто б тобі щось сказав, це ж твоя кар'єра?
- А куди? Південна Корея? Там на пару тисяч більше матимеш зарплату, але тут твоя країна, я тут не останній номер в команді, у мене є, можна сказати, стабільна робота. У нас в країні немає умов, але ми все одно в основному тренуємося за кордоном. Відносно зарплати, то це в основному те, що ти собі заробиш на етапах Кубка світу. Це основна зарплата і, думаю, у інших країнах так само, - заявив Підручний.

Раніше він отримав звання заслуженого майстра спорту.

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
"Ти не думав звалити?"
Це триндець, куди котиться наша журналістика
ser_nat
А что не так? Подскажите у американских спортсменов подготовка и содержание спортсменов за счет госсударства? И не бывает в нищих странах развитого спорта. Мы не Германия, и даже в Великобритании финансируют с казны не все виды спорта. Нет экономики, нет стадионов, бассейнов, катков.
PUTINHUILO
"...Касательно зарплаты, то это в основном то, что ты себе заработаешь на этапах Кубка мира. Это основная зарплата и, думаю, у других странах так же"
РЕЗУЛЬТАТ - вот самый главный стимул для спортсмена.И это правильно.ПО результату и доходы.
А то были всякие Алиевы и др. мажоры от футбола,которые ничего не выиграв возомнили себя небожителями...
ser_nat
Купи квартиру, копи на машину. Можно до 35 стать на очередь в молодежный фонд и получить кредит. Просто так и скажи жду, может подарят. У нас в стране условий нет у многих учителей, врачей и т.д.