Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 травня 2019, 23:26
6732
10

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Зараз важко сказати, що сталося»

Українська тенісистка – про поразку в першому колі Ролан Гаррос

| Оновлено 27 травня 2019, 23:26
6732
10
Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Зараз важко сказати, що сталося»
WTA Strasbourg. Даяна Ястремська
Українська тенісистка Даяна Ястремська прокоментувала поразку в першому колі Ролан Гаррос від Карли Суарес-Наварро.
 
«Напевно, мені трохи не вистачило емоцій. Тому що перед цим у мене був важкий турнір в Страсбурзі, але це досвід. Я ж не знала, що виграю турнір в Страсбурзі і потім поїду в Париж, що у мене буде один день, щоб відновитися. Тим більше, граю я з іспанкою, вона непроста, мені з нею не дуже легко грати. Начебто відчувала, що є сили, але коли вийшла на корт, то в середині другого сету відчула, що я трохи спустошена. Думаю, якщо б у мене було трохи більше емоцій, то і третій сет виглядав би зовсім по-іншому.
 
Зараз важко сказати, що сталося. У кінцівці другого сету я відчувала себе впевнено, що у мене є наступна можливість (зробити брейк). Десь мені не вистачило трохи концентрації, десь трохи відволіклася, десь може наперед подумала...
 
З приводу виклику на корт фізіо, то у мене носок був в крові через мозоль, я відчувала, що щось не те з ногою. Мені було боляче наступати на палець. Мені здається, що найважливішу роль зіграло те, що я втомилася емоційно. У Страсбурзі мені вистачило емоцій, а тут вже було по-іншому. Може з боку виглядало, що я бодрячок, але це було не так. За рахунку 6-5 у мене порвалася ракетка, ніякий прийом у мене з новою ракеткою не летів. До цього я грала ще тією ракеткою, яку натягнули в Страсбурзі. На тай-брейк я брала ракетку, яку натягнула сьогодні, відчуття були інші. І вона, звичайно, додала на тай-брейку, а я - ні.
 
У першому сеті я повністю контролювала гру, я робила, що хотіла на корті, це було видно і я це відчувала. У другому сеті трохи на прийомі я стала не те що б сумніватися, але мені було некомфортно, піднявся трохи вітер і від цього було незручно. Я продовжила стабільно брати подачу, на подачі мені вітер не заважав. Але це досвід, наступного разу буду знати, що треба продовжувати концентруватися. Їй теж треба віддати належне, вона продовжувала грати і шукати варіанти на своїй подачі. Якби вона якось послабила її, тоді у мене б теж були якісь шанси. Мені здається, в нашому матчі в Австралії я грала гірше, ніж сьогодні, але там вона косі м'ячі не діставала, а тут на грунті вона могла під'їхати до них.
 
Коли я перемогла в Страсбурзі, то після матчу у мене взагалі емоцій не було. Батьки запитували, чи трапилося у мене щось, чому я засмучена. У Люксембурзі після Гонконгу у мене відразу спаду не було. Мені здається, що потрібен ще час, щоб зрозуміти, як з цим справлятися, як контролювати своє тіло, щоб продовжувати показувати такий же рівень.
 
Після виступу в парі я буду готуватися до сезону на траві. У планах Ноттінгем, Бірмінгем і потім Вімблдон. Буду намагатися потрапити в посів. Думки про підготовку я вже прокрутила в голові. Але настрій на пару на Ролан Гаррос теж є, все-таки це Шолом. Ми з Анастасією Потаповою хотіли зіграти в парі ще в минулому році, але нам не вистачало рейтингу. Ми домовилися зіграти на Ролан Гарросі і на Вімблдоні, а з приводу наступного Шолома вже будемо дивитися», - сказала Ястремська.
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися онлайн суперматч Ла Ліги Жирона – Барселона
Футбол | 04 травня 2024, 07:18 0
Де дивитися онлайн суперматч Ла Ліги Жирона – Барселона

4 травня відбудеться центральний матч 34-го туру Ла Ліги

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
От ніби все добре в коментах, багато підтримки. Але навіщо порівнювати з Еліною?!! Люди, Еліна - не клон Даяни. У неї інші недоліки і переваги. Вам більше подобається сила в руках і атакуючий теніс? Маєте право. Але навіщо хейтерити свою ж іншу тенісистку?? Знаєте, що я вам скажу: не було б Еліни, не факт, що були б Даяна і Марта. Ви дивитесь їх інтерв'ю? - вони мріють обіграти і обійти Світоліну. Ось що їх мотивує.
Досить вже хейтерства. А терер налаштуйтесь, що коли Еліна програє свій матч (сподіваюсь, це трапиться дуууже нескоро), щоб у коментах під новиною ви їй забезпечили підтримки не менше, ніж Даяні.
Дивіться мені, а то по хейтерських коментах проти Еліни наводитиму порчу!
Не можна зливати весь свій негатив на одну людину!!!
Andy Chak
Вона і так велика молодчинка, трошки не хватило, але це досвід, він приходить з роками!!! Даяна, декілька тижнів на відновлення і знову в бій, ми чекаємо нових перемог, удачі!!!
Валерий Друца
Вот и разгадка "выключателя" , о котором говорил Станислав! Точнее будет-реостата. Эмоции, физио плюс ракетка. Все придёт! Удачи на траве, Даяна!
Виктор Андрущик
Все добре,ми з тобою,ми тебе любимо таку,все попереду,тренуйсь ,набирайся сил,ти набагато інтересніша чим Еліна.В тебе є спортивне майбутнє,там.....?
VITASS
Даяш, проехали. похрену. ты Победитель. уимблдон ждет тебя
vizuals
Своими словами она подтвердила предположение, что психологически была опустошена. Это было заметно с первых минут. Ей еще предстоит тренировать психологию
olegg1261
Даяна сподіваюсь після травяної частини сезону ти будеш в двадцятці!