Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 травня 2019, 17:16
2796
0

Юрій ПАНЬКІВ: «Плани про початок відпустки відходять на другий план»

Голкіпер «Олександрії» дуже задоволений, що його викликали до збірної України

| Оновлено 27 травня 2019, 17:16
2796
0
Юрій ПАНЬКІВ: «Плани про початок відпустки відходять на другий план»
ФК Олександрія. Юрій Паньків
34-річний голкіпер «Олександрії» Юрій Паньків, який сьогодні був викликаний до збірної України на матчі відбору Євро-2020 проти Сербії (7 червня) і Люксембургу (10 червня), розповів про свої враження:
 
«Про виклик дізнався сьогодні вранці, мені про це повідомив Володимир Богданович Шаран. Спілкувався з Андрюхою П'ятовим, фактично одночасно з новиною про свій виклик. Він привітав, побажав успіхів. Порадив не забути взяти з собою рукавиці (сміється). З П'ятовим ми ще в юніорських збірних разом грали, у нас склалися хороші відносини, ми їх завжди підтримуємо.
 
Про виклик до збірної мріє кожен гравець, я в тому числі. Я дуже задоволений і щасливий. Всі плани про початок відпустки відходять на другий план. У сім'ї теж все розуміють, ніяких невдоволень. Повністю мене підтримали і побажали удачі. Треба співати на посвяченні новачків? Ще не думав про це, але обов'язково це буде, традиції змінювати не можна. Хоча з мене такий співак... (сміється) Що співати? Не знаю, може, дружина щось підкаже (сміється). З Андрієм Шевченком ще не спілкувався, думаю, це вже буде після прибуття в табір команди. Всьому свій час».
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.