Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 травня 2019, 23:36
2544
0

Пауло ФОНСЕКА: «Дентіньо забив три голи, а міг ще парочку»

Наставник «Шахтаря» підкреслив, що його команда домінувала на полі

| Оновлено 26 травня 2019, 23:36
2544
0
Пауло ФОНСЕКА: «Дентіньо забив три голи, а міг ще парочку»
ФК Шахтар Донецьк. Пауло Фонсека
Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека поділився враженнями від перемоги над «Маріуполем» (4:0) в матчі 31-го туру УПЛ:
 
«Перш за все, це остання гра сезону в Харкові. Хочу подякувати нашим уболівальникам за те, що протягом усього сезону вони приходили нас підтримувати. Для нас це дуже важливо. Тепер про сьогоднішній матч. Незважаючи на те, що ми вже чемпіони, показали свої амбіції і завжди домінували на полі, дозволивши супернику створити всього один гольовий епізод. Були моменти відмінного футболу. Деякі хлопці, у яких не так багато ігрового часу було протягом сезону, дали позитивну відповідь і виступили добре. Ми забили чотири, а могли і більше завдяки своєму тотальному домінуванню.
 
Вибір на користь Дентіньо? У Кайоде до цього були можливості грати, у Дентіньо – не так багато. Сьогодні він вийшов і провів відмінний матч. Забив три голи, міг і ще парочку. Коли Дентіньо в хороших фізичних кондиціях, він чудово грає, технічно.
 
Дебют Трубіна? Дуже добре зіграв. По установці зробив все відмінно, незважаючи на те що роботи у нього було небагато. Потрібно нагадати, що Трубін – ще дуже-дуже молодий гравець. У нього відповідальна позиція, і він добре себе показав.
 
Ми дісталися до завершальної стадії чемпіонату. Граємо через кожні чотири дні і знаходимося в відмінних фізичних кондиціях. Незважаючи на втому, команда показує себе дуже добре. Трансферне вікно? Ці питання вивчаються і обговорюються. Коли у нас будуть якісь новини, ми обов'язково з вами поділимося. Ми зараз навіть не плануємо догляд найважливіших футболістів. Додо в чемпіонаті Португалії? Так, стежимо за ним, звичайно. Чи буде він влітку проходити збори з «Шахтарем»? Подивимося. Він не так багато грав – тільки в завершальній частині чемпіонату Португалії. Це питання також поки вивчається».
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.