Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
4311
0

Сампдорія - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Ювентус» їде в гості до «Сампдорії» в заключному турі Серії А

Сампдорія - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/juventusfc

Чемпіонат Італії сезону 2018/2019 для «Ювентуса» завершиться виїзним матчем проти «Сампдорії». Для обох команд матч вже не має турнірного значення - «Ювентус» достроково забезпечив собі 8-й поспіль чемпіонський титул, а «Сампдорія» вже не опуститься і не підніметься з 9-го місця.

Після того, як туринці забезпечили собі Скудетто, багато говорилося про те, що головне завдання команди Массімільяно Аллегрі на кінцівку сезону - зробити Кріштіану Роналду кращим бомбардиром Серії А. Однак уже зараз можна констатувати той факт, що зробити це у «Ювентуса» не вийшло: Роналду з 21 голом на 5 голів відстає від лідера бомбардирської гонки Фабіо Квальярелли. І дуже символічно, що завершувати чемпіонат «Юве» буде саме в матчі проти команди Квальярелли - «Сампдорії». І Роналду доведеться визнати свою поразку в бомбардирських перегонах прямо на футбольному полі.

«Сампдорія», втративши шанси на потрапляння в Лігу Європи, явно втратила мотивацію, і це позначилося на результатах команди: в останніх 5 турах у генуезької команди всього 2 нічиї і 3 поразки, при тому, що календар у підопічних Марко Джампаоло був далеко не найскладніший.

«Ювентус» після завоювання титулу також знизив темп, і не знає перемог вже протягом 4 матчів. Однак, варто зазначити, що підопічні Массімільяно Аллегрі в цих 4 матчах грали виключно з претендентами на зону Ліги чемпіонів - «Інтером», «Ромою», «Торіно» і «Аталантою».

Якщо «Сампдорія» зможе виставити на матч бойовий склад, то у «Ювентуса» чимало кадрових проблем. Дискваліфіковані Блез Матюйді і Федеріко Бернардескі, через травми не зіграють Дуглас Коста, Маттіа Перин, Самі Хедіра, Джорджо К'єлліні, Жоау Канселу і Маріо Манджукіч.

Втім, судячи з усього, і сам Аллегрі не планує виставляти на матч бойовий склад. Очікується, що в основі вийдуть третій воротар «Ювентуса» Карло Пінсольо і дублер Алекса Сандро на лівому фланзі захисту - Леонардо Спінаццола.

Незважаючи на це, фаворитом матчу букмекери вважають «Ювентус». Коефіцієнт на перемогу гостей - 1,89, на «Сампдорію» - 3,82. Імовірність нічиї - 3,86.

Орієнтовні склади:

«Сампдорія»: Рафаел - Сала, Феррарі, Коллі, Таварес - Прет, Вієйра, Лінетти - Дефрель - Квальярелла, Капрарі

«Ювентус»: Пінсольо - Де Шильйо, Бонуччі, Ругані, Спінаццола - Емре Джан, П’яніч, Бентанкур - Куадрадо, Дібала, Роналду

26 травня, неділя
 
«Сампдорія» — «Ювентус»
Генуя. Стадіон «Луіджі Ферраріс». 19:00
Пряма трансляція на OLL.tv
Прогноз Sport.ua — 0:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.