Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 24 липня 2019, 14:59
4596
1

Хосе Педраса – Антоніо Лосада. Прогноз і анонс на бій

В ніч з 25 на 26 травня колишній суперник Ломаченко вийде на ринг в Флориді

| Оновлено 24 липня 2019, 14:59
4596
1
Хосе Педраса – Антоніо Лосада. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Педраса і Лосада
В ніч з 25 на 26 травня любителів боксу чекає цікавий поєдинок в легкій вазі. На арені Osceola Heritage Park в місті Кіссіммі, штат Флорида, пуерториканець Хосе Педраса (25–2, 12 KO) вийде в ринг проти мексиканця Антоніо Лосади-молодшого (40–2–1, 34 KO). Бій пройде в форматі 10 раундів і заявлений другим за значимістю поєдинком. Педраса повертається на ринг після поразки від Ломаченко. Боксери битимуться за вакантний титул чемпіона Латинської Америки за версією WBO в легкій вазі.
 
А головним боєм вечора значиться дуель японця Масаюки Іто (25–1–1, 13 KO) проти американця Джамеля Херрінга (19–2, 10 KO). У 12-раундовому бою на кону буде стояти пояс чемпіона світу WBO у другій напівлегкій вазі.
 
У минулому грудні екс-чемпіон світу в двох дивізіонах Хосе Педраса поступився титулом WBO в легкій вазі українцеві Василю Ломаченку. Що здивувало багатьох, переможець був визначений лише за суддівськими записками. Педраса в тому бою виглядав гідно і залишив хороше враження. Багато експертів висловилися, що для Ломаченко це був один з найскладніших боїв в професійній кар'єрі, а може і найбільш конкурентний поєдинок в легкому дивізіоні.
 
Менеджер Педраси розповів: «Хосе повернеться в ринг вже 25 травня. Я знаю, що у Хосе – величезний потенціал, який він ще сповна не розкрив. Йому ще рости і рости. Він уже був чемпіоном і обов'язково стане їм знову. Після майбутнього бою ми будемо добиватися поєдинку, який допоможе нам рухатися до титулу в легкій вазі. Я вірю в те, що Хосе зробив для Ломаченко найважчий бій в його кар'єрі, і у нього є все необхідне, щоб знову завоювати пояс в 135 фунтах».
 

Сам Педраса повідомив про свій бойовий настрій: «Я дуже мотивований, Лосада – дуже небезпечний боєць, він типовий мексиканський воїн, який завжди виходить вперед, щоб боротися і тиснути, але ми дуже ретельно працювали, і я впевнений, що 25 липня я отримаю велику перемогу для всього Пуерто-Ріко».
 
У минулому році інший пуерто-ріканський боксер Фелікс Вердехо зазнав своєї першої поразки в кар'єрі саме від маловідомого тоді мексиканця Антоніо Лосади. Педраса каже, що не шукає помсти за свого товариша по команді, але збирається виграти бій, щоб поставити на місце вискочку з Мексики. У того в активі 40 перемог при двох поразках. Але більшість боїв він провів у рідній Мексиці, лише зрідка останнім часом виїжджаючи на бої в Штати. Дві поразки датовані 2011 роком (технічний нокаут у 4-му раунді від Роберто Ортіса) і 2013 роком (за очками від Раміро Алькараса), причому друга була закрита негайною перемогою в бою-реванші.
 
Церемонія зважування.
 
 
Прогноз на бій.
 
Титул WBO Latino повинен дістатися Педрасі, інших варіантів тут не видно. Навряд чи хватки у Лосади досить, щоб створити другу сенсацію за два роки. Педраса візьме реванш за поразку пуерторіканца Фелікса Вердехо.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Хосе Педраси.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor-trener
Лом феномен!!!