Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 24 травня 2019, 20:19
1736
0

Дощ не завадив збірній України U-20 готуватися до старту на ЧС

У п'ятницю команда Олександра Петракова зустрінеться зі збірною США

| Оновлено 24 травня 2019, 20:19
1736
0
Дощ не завадив збірній України U-20 готуватися до старту на ЧС
ФФУ

Передігровий день збірної України U-20 розпочався з пошуків організаторами футбольного поля для тренування команди, оскільки дощ, що зарядив ще у середу, майже не вщухав.

Завдяки домовленості з командою Португалії, яка погодилася перенести час початку тренувальної сесії, синьо-жовті завітали до Ліготи. До слова, працівники стадіону добряче постаралися, аби дренаж поля впорався з такою кількістю води.

У четвер команда працювала над різноманітними ігровими ситуаціями. Коли ж гравці повернулися до готелю, то на них знову чекали вболівальники, які колекціонують автографи, — цього разу зі Львова.  

У той час, коли збірна проводила своє тренування, на Bielsko-Biala Stadium відбулася організаційна нарада, на якій були присутні представники чотирьох команд — України, США, Південної Кореї та Португалії. На зустрічі було визначено кольори, в яких гратимуть збірні. Так, на матч Україна — США українці вийдуть у синьому, а американці — у білому.

Після обіду головний тренер української збірної Олександр Петраков та капітан Валерій Бондар провели передматчеву прес-конференцію у конференц-залі Bielsko-Biala Stadium.

Увечері було заплановане теоретичне заняття та перегляд матчу групи А Польща — Колумбія.

Нагадаємо, що свою стартову гру на мундіалі проти збірної США українці проведуть у п'ятницю (початок — о 21.30). Трансляцію поєдинку можна переглянути на телеканалі UA: Перший. На матчі працюватимуть судді з Африканського континенту: арбітр — Магетт Ндіайє (Сенегал), асистенти арбітра — Елвіс Нупуе (Камерун) та Сейду Тіама (Буркіна-Фасо), резервний арбітр — Пасіфікує Ндабіхавенімана (Бурунді).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.