Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2019, 14:39
5131
18

Чорноморець вдома обіграв Карпати

Одесити за набраними очками наздогнали «Арсенал-Київ»

| Оновлено 22 травня 2019, 14:39
5131
18
Чорноморець вдома обіграв Карпати
Після поразки в минулому турі від «Олімпіка» головний тренер «Чорноморця» Ангел Червенков зробив певні кадрові зміни у стартовому складі своїх підопічних. Замість Кожухара місце у воротах зайняв Литовченко, який півтора місяця не грав у Прем’єр-лізі. І замість Грачова, Морозенка і дискваліфікованого Норєнкова на поле вийшли Трубочкін, Аржанов та Хамелюк, який, до речі, дебютував в стартовому складі «моряків». Щодо стартової одинадцятки «Карапт», то замість дискваліфікованих Йоди і Понде на поле вийшли Мендес і Дебелко, а Папу Гуйє замінив Мегреміч, який відбув дискваліфікацію.

Як і очікувалось, враховуючи турнірне становище «Чорноморця», одеський клуб активніше розпочав матч і «моряки» провели швидкий гол у ворота «Карпат». Голіков з правого краю навісив на дальню штангу, де Вільхамссон не зовсім вдало прийняв м’яч, але у падінні пробив у дальній верхній кут воріт Кучинського. Так «Чорноморець» перервав свій безгольовий серіал у ворота «левів», який тривав у чемпіонаті 293 хвилини.

Пожвавлення на трибунах викликала в середині тайму і атака «Карпат». Ді Франко, який підхопивши м’яч на підступах до штрафної, наблизився до воріт і потужно пробив поруч з рамкою воріт. Перспективним був штрафний удар у виконанні Мякушка, але цього разу Сергій пробив у руки воротаря.

Підопічні Фабрі Гонсалеса продовжували більше володіти м’ячем, подовгу розігруючи свої атаки, але пройти оборонні редути «Чорноморця» ніяк не вдавалося. Міг забити гол у «роздягальню» господарів Мендес, але після флангової передачі Мякушка з близької відстані не влучив у ворота. Також міг змінити рахунок і досвідчений Аржанов, пробивши низом поруч з дальньою штангою.

Другу половину зустрічі активніше розпочали «Карпати». Одна з атак «зелено-білих» завершилася падінням у штрафному Ковтуна, якого атакував Трубочкін, проте арбітр Романов вважав, що порушень правил не було. Мав нагоду забити гол і Гуцуляк, який скористався пасом Онгли, але пробив сходу поруч з рамкою воріт.

А з другої спроби Гуцуляк після навісної передачі Онгли пробивав головою під поперечину, але Литовченко був на місці. І все ж, зусилля «Карпат» привели до взяття воріт. Бабенко зіграв рукою у штрафному, і Романов призначив пенальті. Мякушко вперше у чемпіонатах пробивав з «позначки» і свого шансу не втратив: м’яч рикошетом від штанги опинився у сітці.

Але рівновага в рахунку зберігалася недовго і господарі знову вийшли вперед. Після удару партнера неприкритий у штрафному Павлов з близької відстані підправив м’яч у ворота, де перебував лише захисник Мегреміч. «Карпати» знову могли встановити рівновагу, коли після удару головою Ковтуна м’яч з порожніх воріт вибив Бабенко. Натомість «Чорноморець» закріпив свою перевагу після стандарту. Бабенко навісив до штрафного, де Рижук в оточенні захисників зумів головою пробити повз Кучинського.

У підсумку, «Чорноморець» перервав одразу два своїх сумних серіали. Завершилась домашня безвиграшна серія одеського клубу у Прем’єр-лізі, яка з 8 грудня минулого року тривала 6 ігор: нічия та п’ять поразок. «Моряки» також закінчили свою безвиграшну серію в матчах з «Карпатами», яка тривала 7 ігор - чотири нічиї та три поразки і продовжують відчайдушну боротьбу за виживання в Прем’єр-лізі.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
Українська Прем'єр-ліга. 30-й тур.
 
«Чорноморець» - «Карпати» - 3:1
 
 Арні Вільхамссон (9), Василь Павлов (75), Дмитро Рижук (83) - Сергій Мякушко (74, з пенальті).
 
 Василь Павлов (78) - Олексій Ковтун (3).
 
«Чорноморець»: Сергій Литовченко - Aлександр Голіков, Іван Трубочкін, Дмитро Рижук, Руслан Бабенко - Володимир Танчик, Віталій Гошкодеря - Владислав Хамелюк, Володимир Аржанов (Артем Чорний, 89), Арні Вільхамссон (Дмитро Семенів, 87) - Володимир Коваль (Василь Павлов, 71).
 
«Карпати»: Максим Кучинський - Аді Мегреміч, Олексій Ковтун, Андрій Бусько, Денис Мірошниченко - Дмитро Кльоц, Франциско Ді Франко (Роман Толочко, 86) - Мартін Онгль, Кевін Мендес (Олексій Гуцуляк, 49), Сергій Мякушко - Роман Дебелко.
 
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).
 
Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleg Bondar
Хотелось бы вылета искусственных команд-пустышек Арсенал, Олимпик, ФК Львов. Но походу на вылет Черноморец и Карпаты. Печалька
I_LOVE_UKRAINE
Знову провокації від одного і того ж провокатора, на гілці Карпат.
--------------------------
Адміни, власне, я кинув скаргу зараз на провокатора в данній темі - він розпалює цілесспрямовано ворожнечу, ображає вболівальників, футболістів і клуб - прошу відреагувати врешті-решт на це!
--------------------------
Я на вашому ресурсі приблизно з 2009 року, але якщо його чергові провокації залишаться без вашої уваги, я піду з данного ресурса, бо певно саме в такому ключі ви очікуєте спілкування після матчів.
-------------
Розумію, для вас це буде невелика втрата.
Владимир Пидвирный
Дуже шкода не команду, а саму назву Карпати. Оце 3,14раси розвалили команду, бізнесмени прокляті. Цей земляк зелі похеряв таку команду.
banderlog78
Карпати просто нульові. по грі вони зараз найгірші . по ходу вилетять напряму. шкода...
ll_pogulianka_ll
Не бачу,що перефарбований нафапав в черговий раз,але мінусів збирає,як сука блохів...Його життєве кредо- мінус.Бажаю тобі в цьому житті дочекатись від фармації якісних ліків!
stopor2016
Шо вы курите ? Кого догнали ? Отсыпьте и мне ...
I_LOVE_UKRAINE
Нехай рахунок не вводить в оману - цей футбол дивитись було практично нереально - такої поганої гри у виконнанні обох команд, я не бачив давно.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
UKRAINE FAN
Все в руках карпат. Два тура Олимпик,Арсенал прямые конкуренты. да только не верится что такой бардак возьмет в этих встречах хотя бы очко! Для карпат будет полезное понижение. Пускай разберутся , очистятся и назад в УПЛ!
victorpolo
Догнали Олимпик или арсенал???
wicker
1. На Ковтуні пенальті не поставив 2. Другий гол Черіка із положення поза грою. 3. Мігреніча, Йоду та Дебелка НАХ.... із команди.
Meryufwef
http://Rensbet.ru Отличные прогнозы на футбол составляют, за 3 дня на экспрессах сделал 827$ шарят в футболе
http://Rensbet.ru