Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 21 травня 2019, 16:03
15394
6

Подарунки для Металіста 1925: Колос і Волинь не перемагають

Харків’яни наздогнали у таблиці претендентів на УПЛ

| Оновлено 21 травня 2019, 16:03
15394
6
Подарунки для Металіста 1925: Колос і Волинь не перемагають
МФК Миколаїв

Сьогодні офіційно закрився передостанній, 29-й тур чемпіонату Першої ліги. «Металіст 1925» взяв три очка без гри у матчі із «Зіркою». Таким чином, тепер у трьох команд («Колос», «Волинь», «Металіст 1925») по 51 очку. Доля двох путівок до плей-оф вирішиться в останньому турі чемпіонату.

Загалом же, із лідерів перемогу у звітному турі святкував лише чемпіон, «Дніпро-1». Команда Дмитра Михайленка в центральному матчі зуміла перемогти другий «Колос» — 3:1, якому тепер доведеться вирішувати задачу в останньому турі. А там на ковалівців чекає непроста зустріч з «Оболонню-Бровар», яка вже випала із боротьби за вихід до УПЛ, але все ще може попсувати нерви суперникам.

Принаймні опускати руки «пивовари» не збираються, зараз у домашньому матчі з колючим «Прикарпаттям» здобули перемогу із рахунком 3:2.

Осічкою «Колоса» не зуміла скористатися «Волинь». Команда Андрія Тлумака мала шанси випередити опонента в таблиці, але на шляху до цього став «Рух», який вперто продовжує відбирати очки у лідерів. Винничани могли вивезти з Луцька навіть перемогу, але Младен Бартулович врятував для своєї команди нічию на 96-й хвилині з пенальті.

«Суми» занесли собі в пасив чергову розгромну поразку і тепер кількість пропущених ними м'ячів перевалила за 80. Постарався «Миколаїв», який відвантажив сумчанам вісім штук. Відзначимо, що свої перші голи в сезоні забив скандально відомий півзахисник Артем Радченко, який оформив відразу хет-трик.

«Агробізнес» вже налаштовується на участь в перехідних матчах. Минулий, 24-й тур, команда пропускала через участь «Інгульця» у фіналі Кубка України. Таким чином, до поєдинку з «Гірником-Спорт» підходила свіжою. Проте, це їй не допомогло і все завершилося нульовою нічиєю.

Не допоміг «Балкан» здобути очки дебютний гол за команду Віктора Георгієва. Колектив із села Зоря вдома поступився «Авангарду», за який черговим м'ячем відзначився Єгор Демченко. Тепер він відстає від свого партнера по команді Кирієнко на два точні удари.

Іван АНДРІЙЧЕНКО

Перша ліга. 29-й тур

19 травня, неділя

«Дніпро-1» —  «Колос» — 3:1
Голи:
Логінов, 29, Назаренко, 45+1, Чичиков, 74 — Ільїн, 11.

«Волинь» —  «Рух» — 1:1
Голи:
Бартуловч, 90+6 пенальті — Бойчук, 14.

«Суми» — «Миколаїв» — 0:8
Голи:
Радченко, 18, 44, 67, Ковальов, 37, Кравченко, 54, Яцюченко, 60 автогол, Берко, 74, Сартіна, 83.

«Агробізнес» — «Гірник-Спорт» — 0:0

«Оболонь-Бровар» — «Прикарпаття» — 3:2
Голи:
Безуглий, 2, Покотилюк, 39, Мединський, 67 — Кузьмін, 29, 62.

«Балкани» — «Авангард» — 1:2
Голи:
Георгієв, 27 — Демченко, 18, Сеницький, 43.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 02:32 0
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вадим Максимов
У Волине самый слабый соперник по турнирным соображениям, третий с конца Горняк Спорт, если не считать Зирку и Кобру которые снялись, И Колос опережает Волынь лишь по разнице мячей +26, у Волине 25, в Метала только +16. То есть при победах конкурентов, даже победив Метал вылетит из-за разницы мячей.
Просто поражаюсь игре Металлиста в последних матчах, где нужно было грызть газон но побеждать, а они либо проигрывают или играют в ничью. Скорее всего Металлист будет бороться за попадание УПЛ, но уже в следующем сезоне. Не тянет команда на УПЛ, жаль но это не тот метал ,с припиской 1925, что хотелось бы видеть. И далек, от той команды, которая может что то показать даже в украинском футболе, по крайней мере на данный момент.
doktor09
Это ясно. Подобрав всех игроков, которых отчислили команды 1-ой лиги, на что можно надеяться с таким составом? А богатые спонсоры не торопятся. И пока Гепа мэр-делов не будет...
fedd1979
Ну що ж, тепер скажу я як уболівальник "Волині". У багатьох матчах гра команди - жахлива. В останній домашній грі з "Рухом" (11-е місце й відсутність будь-яких турнірних завдань) провозилися біля воріт гостей цілу гру й не створили бодай дві реальні можливості. Пенальті, схоже, був, але то таке... Хто натякає про те, що когось тягнуть у вишку, а когось відтягують, то я нагадаю, що це "Волинь" було позбавлено 6 чесно зароблених очок, з якими вона уже давно була б гарантовано друга. Але попри місце, гри "Волинь" не показує - для мене це очевидно. Як і очевидно те, що "Колос" у Премєр-лізі - вирок нашому футболу. А от "Металісту" давно пора повертатися до еліти.