Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 травня 2019, 09:49
23877
20

Ігор СУРКІС: «Михайличенко в Динамо? Я думаю над цим»

Президент київського клубу ще не визначився з майбутнім наставника команди Олександра Хацкевича

| Оновлено 20 травня 2019, 09:49
23877
20
Ігор СУРКІС: «Михайличенко в Динамо? Я думаю над цим»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс
Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився емоціями після перемоги над «Маріуполем» (2:1) в поєдинку 29-го туру чемпіонату України.
 
«Результат не тисне, але потрібно забивати в будь-якому випадку. Футбол на цьому не закінчується. Ці команди потрібно обігравати з великим рахунком, вселяти впевненість вже на наступний сезон. Апріорі такі команди повинні виходити, і у них повинні ноги труситися. В кінці матчу ми могли зіграти і внічию. Так, у нас вектор — на молодих футболістів, але вони повинні прогресувати, давати результат. Чекати довго ми не можемо. Я їм сказав, що якщо вони не виконують ті завдання, які перед ними поставлені, значить, нам знову доведеться звернутися на трансферний ринок і купувати більш досвідчених футболістів.
 
Шепелєв прямо перед воротами, а він шукає Циганкова. Я питаю у нього: «Чому»? Він каже: «Хотів зробити Вітю кращим бомбардиром чемпіонату». Команда створюється, це видно, але я, як президент, хотів би, щоб вона швидше прогресувала. Напевно, так само хоче цього і головний тренер. Нам потрібно потерпіти, якщо ми вибрали такий шлях. Просто так такий м'яч, який забив Циганков, погодьтеся, не забивається. Тільки майстер може забити такий гол. Але він десь здав і розуміє це. Може, йому потрібно більше впевненості в собі.
 
Природно, хотілося б завойовувати кубки, вигравати перші місця і безпосередньо потрапляти в Лігу чемпіонів. Тому що скоро може бути така ситуація, що дві команди будуть кваліфікуватися, якщо ми опустимося в рейтингу. Потрібно думати про рейтинг України. Вважаю, що «Шахтар» по праву завоював чемпіонство в цьому році. Я сказав хлопцям, що ми не програли «Шахтарю» в особистих зустрічах, ми програли там, де не повинні були. Хочу дивитися з оптимізмом у майбутнє і сподіватися, що ці хлопці виростуть в майстрів і будуть пам'ятати про ту футболку, яку вони носять. Циганков — це приклад. Він показав вболівальникам емблему «Динамо». Дай Бог, щоб це було не на словах, а насправді.
 
Михайличенко в «Динамо»? Я думаю над цим. У Хацкевича закінчується контракт, але я ні з ким не розмовляв, я не маю властивості кого-то обманювати. Михайличенко працює спортивним директором, я з ним раджуся, але я ні з ким з приводу цього питання поки не розмовляв. Я зараз дивлюся на якість гри команди, дивлюся, як вона прогресує, чи є у нас надії поборотися за Лігу чемпіонів. В кінці сезону будемо вирішувати », — сказав Суркіс в ефірі програми «Профутбол».
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Роман Лелюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vgfxdr Jgvv
Опять 25
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zhyr
знов дивитись на ті перелякані очі?
Муґунот
Чтобы молодежь прогессировала нужен соответствующий тренер, а Хацкевич еще только сам учится на тренера. Поставят Лесика - точно так же будет "тренироваться на кошках". С теми же результатами
leejohn
Сурок задолбал уже! Поставь НОРМАЛЬНОГО тренера!!! Максимов, Вернидуб, Маркевич, Михайленко... можно еще зарубежников поубалтывать.
AЛВ
І.Суркіс- "даже не думай".!!!!!!!!!!!!!!
Invulnerable
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Hottabych
Игорь Суркис поставьте себя в качестве Тренера,и потом посмотрите:Нужно ли нам,такое Динамо?Может таким образом,что то да измениться.А то набирают,сами не знают кого.
JulikoB
Михайличенко тренировал и Динамо и сборную с одинаково удручающим результатом. Суркис, не делай глупости.
kerch30
Леоненко запятовали, он все знает и вольется в коллектив
Муґунот
Maradona: Думай, є ще Дем'яненко
kerch30: Сабо
kerch30: Буряк
-------------------
и как апофеоз - Блохин по второму разу!!!
kerch30
Бакалов по Киеву ходет скучает. Вдул Киев со Львовом
Maradona
Думай, є ще Дем'яненко
Варелыч Васин
Из-за владельцев любителей истории и якобы индивидуальной школы клуба. Европа сейчас теряет целое поколение таких клубов как Динамо, Милан и МанЮ.
Invulnerable
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил