Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 30 травня 2019, 09:38
25135
12

Уайлдер виніс Брізіла. Такі суперники йому на один зуб

Лев Кравців насолодився нокаутом Уайлдера, але хоче бачити об'єднавчі бої найкращих супертяжів

| Оновлено 30 травня 2019, 09:38
25135
12
Уайлдер виніс Брізіла. Такі суперники йому на один зуб
Boxing Scene

Дивовижний боксер Деонтей Уайлдер. Ось дивишся – нічого в ньому особливого. Ну б'є сильно, так. Але хто в супертяжах б'є слабо? Махає руками, ніби змагається в запливі особисто з Майклом Фелпсом. Занадто розмашистий. Занадто очевидний. І дуже сильний. Нокаут Брізіла – дев'ятий захист титулу WBC. Цей «занадто очевидний в рингу» боксер утримує найпрестижніший пояс вже чотири роки.

Результат бою з Брізілом був, звичайно, лише трохи менш очевидний, ніж стиль ведення поєдинку від Уайлдера. Всі ці застереження, на зразок «якщо витримає, то вийде», «потрібно змусити чемпіона задкувати» і «у Домініка теж є удар» закінчилися дуже швидко. І не можна сказати, що ми навіть не встигли зрозуміти, на що здатний Брізіл в такому бою. Встигли – ось на це він і здатний.

Уайлдер був занадто злий перед поєдинком і здавалося, що він може на щось напоротися зі старту. Але американець почав добре – зі спокійної розвідки. Потім ударив справа і суперник пішов спиною вперед. Деонтей було подумав, що ось воно щастя, побіг добивати, але це його розмашисті удари були ні до чого і замість швидкого завершення бою він отримав відповідь. Довелося відходити.

Але не далеко і ненадовго. Наступний же правий прямий знову прилетів точно в щелепу Домініка. Ох вже ці дитячі римовані образи, які відкладаються десь в голові і не йдуть звідти нікуди. З таким захистом Брізілу точно кричали б про воротаря - дирку в команді - решето. Американець склався, відкинув ліву ногу і стало очевидно: Уайлдер може вирубувати таких по десять штук в день. Шансів не було спочатку.

ВІДЕО НОКАУТУ

Брізіл навіть встав, коли руки рефері прагнули від зміни десяти показуються пальців до відмашки, але міг би і не робити цього. З Уайлдером варто вставати, якщо ти Ф'юрі і відновився чудесним чином. А якщо «пливеш», то пливи і якнайдалі.

Уайлдер - не домінант

Цей нокаут може знову вселити відчуття, що Деонтея бояться всі, але це не так. Брізіл, хоч і боксував в двох чемпіонських боях за останні два роки, може наблизитися лише до статусу навкололотопа. Він не надто сильний у всіх компонентах, щоб розраховувати на перемогу в бою з кимось трохи крутіше.

Незважаючи на 4-річне володіння поясом і нокаути всіх підряд, Деонтей відчуває проблеми в поєдинках з реально сильними суперниками. Луїс Ортіс, хоч і був нокаутований в результаті, дуже якісно пробивав чемпіона. Тайсон Ф'юрі і зовсім показував школу боксу, але ті нокдауни привели до нічиєї.

40 дострокових перемог у 42 поєдинках ведуть Уайлдера до відчуття власної невразливості. Він може бути навіть гіршим за суперника, але точно йиго звалить. Таке відчуття в один момент це може привести до проблем. Коли суперник не захоче пропускати і падати, при цьому пробиваючи тебе раз по раз.

Нам потрібно знати, хто ж найсильніший супертяж

Це прямо обов'язково. Можна сперечатися годинами про те, хто ж сильніше: Уайлдер, Ф'юрі або Джошуа. У всіх трьох точно знайдуться свої адепти, які стверджують, що головний плюс їхнього улюбленця переважує всі плюси інших топів.

Круто, що в супертяжах є більш одного домінанта і вони не брати, що дали кровну клятву не битися один з одним, але пора б дізнатися: хто кого. Всі троє зараз в самому соку для супертяжів, двоє вже навіть билися між собою, але не завершили розпочате.

Супертяжі, давайте об'єднуйтеся! Ці побиття молодшеньких – цікаве видовище, але не дає нам головного: розуміння, хто кого в очній зустрічі. Дуже хочеться вірити, що в найближчі рік-два це розуміння з'явиться.

Ну і в кінці хочеться сказати, що було складно дивитися цей поєдинок, не зрівнюючи Олександра Усика (нижчий за Брізіла на 11 сантиметрів) до ролі суперника Уайлдера. Все ще тривожно якось за Сашу, хіба ні?

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomarioUA
Та ну нах, Усика под этого чела. Усику надо набрать мышечной массы килограм 20. Либо весь бой избегать ударов. А как показал бой с Белью, защита Усика обычная.
Vladimir Starky
Я еще перед боем, говорил, что Брынза не соперник Уайлдеру. На сгодня Уайлдеру могут противостоять (в разной степени) Джошуа, Фьюри и Ортис и Миллер. Об Усике пока говорить не хочу
intour
Очередной бой с мешком. Да сейчас кроме Джошуа и Уайлдера звезд в тяжах нет, понятно, этот кризис хороших тяжей уже давно начался. Но Уайлдеру подбирают не лучших даже по нынешним меркам.
С Фьюри был договорняк, декласнул этого чемпа по технике и пару раз упал.
Жаль Ортис был старенький уже и выдохся, но тоже декласс по технике.
Ну всех уже абсолютно перебили эти двое(кроме Фьюри конечно ) Давайте уже мегафайт с обьедидением. Но нет, мешочки наше все.
Alexsey83
Вова-трехни стариной.шанс есть.
Saar
Ничего особенного!?????? Рост 201, размах 211. Атлетизм, сила, мощь и самый сильный удар в супертяжах! Это компенсирует с лихвой технику. Были известные чемпионы без техники. Уайдлер чемпион и 40 нокаутов из 42 боев. И нахрен ему эта техника!??? К тому же у него есть своя стойка и свои, пусть и мельницей, удары , это тоже техника.
Saar
Бризил распинался перед боем об избиении Деонтея и повешенные перчатки. Уайдлер сказал-Уайдлер сделал. Сильнейший боксер современности! Говорят -мешкобой. А что, для Джошуа соперников с другой лиги выбирают или с другой планеты!? В Джошуа ниодного соперника небыло уровня Ортиса и Фьюри!
dikcher
Мешкобой вернулся!