Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2019, 23:05
2645
1

Сергій МЯКУШКО: «Вперше грав за такого дощу»

Півоборонець «Карпат» – про перемогу над «Десною» (2:0)

| Оновлено 18 травня 2019, 23:05
2645
1
Сергій МЯКУШКО: «Вперше грав за такого дощу»
ФК Карпати. Cергій Мякушко

Автор красивого голу у ворота «Десни» відзначив, що «Карпати» – не та команда, яка опускає руки. Після цієї перемоги «Карпати» набрали 29 очок і посідають 10-те місце в турнірній таблиці.

«Це був важкий матч. Складні погодні умови далися взнаки. Мабуть, не тільки я грав вперше за такого сильного дощу. Ми грали в меншості, тому ця перемога тим цінніша для «Карпат». Велика подяка людям, які прийшли на стадіон. Вони не звертали увагу на наше турнірне становище, на сильний дощ і продовжували нас підтримувати. Повірте, ми все це чуємо і бачимо на полі».

«Мій гол? В таких випадках, напевно, кажуть, що нарешті камінець із взуття вилетів. Безперечно, ми всі працюємо задля цього. Наші воротарі стабільно залишаються після тренувань і ми відпрацьовуємо дальні удари. Це заслуга всього колективу.  Головне – не встановити м’яч у калюжу. В тій частині поля, де було призначено штрафний удар, було порівняно сухо. Тому дощ ніяким чином не зашкодив мені».

«Карпати» – не та команда, яка опускає руки. Ми опинилися в непростій ситуації. Не можна розчаровуватися, треба працювати, оскільки попереду багато боротьби», - сказав Мякушко.

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Slevin
А мог бы играть в Динамо.
Очень достойный футболист, жаль что ему не доверял Хацкевич