Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2019, 23:20
4191
2

Карпати у меншонсті перемогли Десну

Львів'яне вдесятьох за сильної зливи забили два м'ячі у ворота суперників

| Оновлено 18 травня 2019, 23:20
4191
2
Карпати у меншонсті перемогли Десну
Порівняно з  попереднім туром головний тренер «Карпат» Фабрі Гонсалес зробив певні кадрові зміни в стартовому складі «зелено-білих». Замість дискваліфікованого Мегреміча та травмованого Сандохадзе на поле вийшли Ковтун та Мякушко. В стартовому ж складі «Десни» після перемоги над «Олімпіком» Олександр Рябоконь зробив одну зміну: замість Волкова у гру вступив Старенький.

Господарі поля активніше розпочали звітну гру і після однієї з атак заробили штрафний удар, проте Мякушко пробив вище воріт. У свою чергу міг відкрити рахунок в матчі Філіппов, який з вигідної позиції пробив поруч з дальньою штангою. Згодом на діях футболістів відобразився сильний дощ, заважаючи проводити комбінаційні дії.

І в дощову погоду додаткову загрозу несли дальні удари, один з яких у виконанні досвідченого Богданова прийшовся поруч зі штангою. Забракло влучності і дальньому удару карпатівця Йоди. В середині тайму пожвавлення на трибунах викликав удар Понде, який пробив поруч з дальнім кутом воріт «Десни». Не пощастило  і Папі Гуйє, який пробивав по воротах Паста з близької відстані.

Ледь розпочався другий тайм, як господарі поля залишилися в меншості. Йода достроково залишив поле після двох попереджень від арбітра Козиряцького. Тим не менше, граючи у меншості господарі поля зуміли забити гол. Після розіграшу кутового пробивав головою Ковтун, м’яч відскочив до Понде і Крістіан, також пробиваючи головою, свого шансу не втратив.

Олександр Рябоконь, намагаючись переламати хід поєдинку, зробив дві заміни, випустивши на поле, зокрема, вихованця львівського футболу Козака, для якого це був 50-й матч у Прем’єр-лізі. Тим часом сильний дощ не переставав падати, додаючи проблем усім учасникам матчу. Звідси і часті жовті картки гравцям обох команд.

«Карпати» тим часом у дощову, як колись казали, карпатівську погоду, продовжували шукати шляхи взяття воріт. І свого таки досягли. Нагадав про своє вміння виконувати стандарти Мякушко: м’яч, який летів  у дальній кут, торкнувшись поперечини, влетів у сітку воріт Паста – 2:0.

У підсумку «Карпати» нарешті здобули першу у чемпіонатах перемогу над «Десною» - у 4-й грі. При цьому «леви» перервали свою безвиграшну серію  у Прем’єр-лізі, яка тривала 5 ігор – дві нічиї та три поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
Українська Прем'єр-ліга. 29-й тур
 
Карпати - Десна - 2:0
 
 Кристіан Понде (52), Сергій Мякушко (77) 
 
 Йода (49)
 
 Йода (49), Кристіан Понде (63), Андрій Нестеров (86) - Артем Фаворов (24), Денис Фаворов (51)
 
«Карпаты»: Максим Кучинський, Олексій Ковтун, Андрій Бусько, Папа Гуйє (Андрій Нестеров, 46), Денис Мирошниченко, Дмитро Кльоц, Франчиско Ді Франко (Роман Толочко, 78), Онгла, Йода, Сергій Мякушко, Кристіан Понде (Роман Дебелко, 67)
 
«Десна»: Євген Паст, Владислав Огіря, Андрій Гітченко, Олександр Філіппов, Єгор Картушов, Артем Фаворов (Денис Безбородько, 59), Андрій Мостовой, Андрій Богданов (Дмитро Хльобас, 73), Сергій Старенький (Михайло Козак, 59), Максим Имереков, Денис Фаворов  
 
Арбитр: Максим Козыряцький (Запорожье)
 
Стадіон: «Україна»
 
 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Молодці, бились за кожний м'яч. В такому дусі пройти три останніх тури.
wicker
Вотерполісти Карпат переграли Десну, надважлива перемога, йоду ПНХ із команди.