Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2019, 19:28
2690
0

Олександр БАБИЧ: «Динамо однозначно нас переграло в першому таймі»

Наставник ФК «Маріуполь» зазначив закономірність результату гри в Києві

| Оновлено 19 травня 2019, 19:28
2690
0
Олександр БАБИЧ: «Динамо однозначно нас переграло в першому таймі»
Наставник ФК «Маріуполь» Олександр Бабич поділився враженнями від гри проти київського «Динамо» (1:2) на НСК «Олімпійський»:
 
«Можу сказати, що по сьогоднішній грі, навіть якщо б ми десь вирвали нічию, це було б незаслужено. «Динамо» однозначно нас переграло в першому таймі. Ми практично всю першу половину зустрічі бігали без м'яча, кияни контролювали гру. Ми витрачали багато сил на відбір, не могли зробити першу точну передачу.
 
Другий тайм вже вийшов більш цілісним, були моменти і у нас, і у «Динамо». Вважаю, що суперник заслужено переміг. Якщо ми хочемо поборотися за четверте місце, ми не маємо права допускати такі помилки. Я сильно переживаю, коли нам після таких стандартів забивають голи. Є гравці, які недопрацьовують в цих позиціях. Але голову ми опускати не будемо. Повторюся, «Динамо» сьогодні заслужено перемогло.
 
Ми хотіли зіграти так, як зіграло «Динамо» проти нас. Ставили завдання контролювати м'яч в першому таймі, розуміли, що кияни будуть пресингувати. Ми хотіли змусити суперника грати без м'яча, що у нас це виходило в попередніх поєдинках, але з іншими суперниками. Але нас так змусило грати «Динамо». У першому таймі вони виглядали дуже солідно. Посилення? Так, ми плануємо посилення, розуміємо, що нам потрібно посилення, якщо ми хочемо рівноцінно виступати в кваліфікації Ліги Європи і чемпіонаті. Повинна бути глибина складу.
 
Поєдинки Ліги Європи? У Маріуполі заборонили проводити матчі, думаю, про це знають всі. У нас був запасний варіант – Одеса. Дай Бог, виконаємо завдання, будемо грати в Одесі».
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.