Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 18 травня 2019, 23:04
5876
3

Баварія розгромила Айнтрахт і стала чемпіоном Німеччини

У складі господарів відзначилися Роббен і Рібері, які проводили останній матч за Баварію

| Оновлено 18 травня 2019, 23:04
5876
3
Баварія розгромила Айнтрахт і стала чемпіоном Німеччини
witter.com/fcbayern
Завдання «Баварії» в матчі проти «Айнтрахта» була гранично ясне. Щоб не залежати від результату гри в Менхенгладбаха, мюнхенцям необхідно було не програти. Начебто все дуже просто. Однак не слід забувати, що в Мюнхен приїхав півфіналіст Ліги Європи, «Айнтрахт» також був дуже мотивований, в разі перемоги франкфуртці зберігали шанси пробитися в Лігу чемпіонів, а поразка могла їх зовсім залишити без єврокубків. До того ж практично рік тому, 19 травня, «Айнтрахт» під керівництвом нинішнього тренера «Баварії» Ніко Ковача обіграв в мюнхенців у фіналі Кубка Німеччини.
 
«Айнтрахт» почав гру занадто сміливо, високо пресингуючи баварців, однак, як виявилося, франкфуртці виявилися не готові до запропонованого ними ж відкритого футболу. Баварці дуже спокійно виходили зі своєї половини і в першій же атаці на 4-й хвилині за рахунок короткого і середнього пасу легко розірвали оборону суперника. Мюллер і Левандовскі добре обігралися на підступах до штрафного, після чого Томас вивів в штрафну «Айнтрахта» Комана, який з 14 метрів спокійно пробив у нижній кут.
 
Після пропущеного гола гості явно розгубилися і не зуміли перебудуватися, а баварці почали один за іншим тринькати моменти біля воріт Траппа. Уже після першої третини тайму «Баварія» цілком могла вигравати з великим рахунком, але Мюллер, Алаба і Левандовскі не зуміли скористатися можливостями. «Айнтрахт» повинен був дякувати голкіпера, що не повторився сценарій його гри в Леверкузені, коли ще до перерви «Байєр» забив у його ворота шість м'ячів.
 
На 26-й хвилині чергову атаку «Баварію» точним ударом з лінії штрафного завершив Гнабрі. Мюнхенці вже святкували успіх, але в справу втрутився VAR, що зафіксував офсайд у гравця «Баварії» ще в початковій стадії атаки. Друга половина тайму у виконанні господарів вийшла не такою яскравою, але свої моменти мюнхенці мали. Знову Трапп врятував свою команду після удару Мюллера з близької відстані, а ще в одному випадку «Айнтрахту» допомогла поперечина.
 
Початок другої половини насторожив уболівальників «Баварії», але ненадовго. Гості знову активно почали пресингувати і заробили право на кутовий. Після навісу з кута поля захисники господарів двічі дозволили супернику пробити по своїх воротах з близької відстані, перший удар прийшовся в поперечину, але недавно вийшовший на заміну Алмер добив м'яч у сітку. Однак, інтрига жила недовго. Вже через дві хвилини помилився Трапп після дальнього удару Мюллера, а Алабі вдалося випередити суперника і добити м'яч в сітку. Схоже, розчарування гравців «Айнтрахта» було настільки велике, що вони до закінчення матчу вже практично не чинили опору баварцям.
 
А ще через п'ять хвилин «Баварію» можна було вітати із завоюванням титулу. Причому м'яч забив той, від якого такої прудкості ніхто не чекав. Вийшовший на заміну в першому таймі Саншеш по лівому флангу увірвався в штрафну, на замаху прибрав під себе захисника і з гострого кута пробив Траппа.
 
Після того як стало ясно, що перемога вже практично нікуди не дінеться від господарів, Ніко Ковач дав можливість попрощатися з уболівальниками двох легенд «Баварії» Рібері і Роббену. І треба ж такому статися, що саме француз і голландець стали авторами останніх двох м'ячів «Баварії» в чемпіонаті. Причому, особливо гарний був гол Рібері. Француз в своєму стилі на швидкості обіграв двох суперників і, опинившись один перед голкіпером, м'яко підсік над ним м'яч.
 
Таким чином, «Баварія», хоч і провела практично весь чемпіонат в ролі наздоганяючої команди, але зуміла в останньому турі в сьомий раз поспіль стати чемпіоном країни. Однак, в майбутньому сезоні ми напевно побачимо практично новий мюнхенський суперклуб.
 
Німецька Бундесліга. 34-й тур
 
«Баварія» - «Айнтрахт» - 5:1
 
  Коман (4), Алаба (53), Саншеш (58), Рібері (71), Роббен (77) - Алмере (51)
 
 Хінтереггер (36), Хасебе (52) - Алькантара (68), Рібері (72)
 
«Баварія»: Ульрайх - Кіммі, Хуммельс, Зюле, Алаба - Коман (Рібері, 61), Горецький (Саншеш, 37), Алькантара, Гнабрі (Роббен, 67) - Мюллер, Левандовскі
 
«Айнтрахт»: Трапп - Абрахам, Хінтереггер, Хасебе - да Коста, Фернандеш, де Гузман (Алмер, 46), Гачіновіч Костич - Ребич (Торро, 63), Йович
 
Арбітр: Саша Штегеманн
 
Стадіон: «Альянц-Арена»,
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 24
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JulikoB
Чемпион против шестого места, в Германии это клубы с разных планет.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виталий Грин
Богатые рулят. Давайте хвалить богатые клубы - они заслуженно становятся вечными чемпионами.
Форца Бавария! Барса, Реал, Ювентус! ПСЖ, МС и прочие клубы, в которых собраны самые лучшие игроки мира!!!
Вперед самые лучшие!!! Принимайте трофеи!!!
________________
Один, сцуко, вопрос - а нахера всем другим играть в футбол, если против вас играют самые лучшие потому, что они самые богатые?
футбол умер. Шоу-бизнес будет жить. В футболе. Татухи главное наколоть побольше, и денег заработать, и в инстаграмме запостить свое счастливое гавно...
футбол умер. имхо