Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 24 липня 2019, 14:58
11293
5

Деонтей Уайлдер – Домінік Брізіл. Прогноз і анонс на бій

Матч за титул чемпіона світу WBC пройде в ніч на неділю в Брукліні

| Оновлено 24 липня 2019, 14:58
11293
5
Деонтей Уайлдер – Домінік Брізіл. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Уайлдер і Брізіл
Чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40–0–1, 39 KO) проведе 18 травня в Брукліні захист свого поясу з обов'язковим претендентом на титул Домініком Брізілом (20–1, 18 KO).
 
Послужний список.
 
33-річний Деонтей Уайлдер має прізвисько «Бронзовий бомбардувальник». Для нього це буде вже 9-й захист титулу. У минулому році Уайлдер провів свій найвідоміший бій проти Тайсона Ф'юрі, який завершився внічию в результаті підрахунку суддівських записок. Перед тим Деонтей переміг Луїса Ортіса в 10-му раунді технічним нокаутом. У послужному списку американця – 40 перемог, з них 39 достроково і лише 1 нічия.
 
Його ровесник Домінік Брізіл три роки тому намагався стати чемпіоном світу, але був нокаутований знаменитим британцем Ентоні Джошуа. З тих пір Брізіл закрив прикру поразку, здобувши кілька перемог над середніми суперниками. Його рекорд теж непоганий – 20 перемог, в числі яких 18 дострокових і 1 поразка.


Слова перед боєм.
 
Деонтей Уайлдер: «Всі вони говорять, що знаходяться в найкращій формі, і у них є план для перемоги наді мною. Це не спрацює. Нічого з того, що він готував, не спрацює. Це більше ніж боксерський матч. Це давня історія між мною і Домініком. Він просив про бій, і він його отримає. Це буде відмінний вечір для мене і сумний для нього. Я не вірю словам Бриз. Такий як він не може перемогти мене. Чемпіонський пояс він може побачити тільки уві сні. Мої дії будуть голосніше слів. Я кращий. Я обраний».
 
Домінік Брізіл: «Я дуже натхненний. У мене був відмінний тренувальний табір з Верджіліо Хантером. Кращий в моєму житті. Я психологічно і фізично готовий. Завоювання пояса WBС – це все для мене. Уайлдер не розуміє, у що вплутався. Йому краще вірити в свої здібності, тому що в суботу його чекає важкий бій в його житті. Я поб'ю Деонтея так сильно, що він більше не захоче надягати рукавички. Ніякі слова Уайлдера не вплинуть на мене. Нехай продовжує гавкати, а я почекаю бою. Я змушу його замовкнути в суботу».
 
Церемонія зважування.



Прогноз на бій. Деонтей Уайлдер – явний фаворит бою. Він не знає поразки боксер має всі шанси зберегти свій нуль в графі поразок. Суперник не виглядає здатним перервати гегемонію Уайлдера в WBC.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Деонтея Уайлдера.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію
Війна | 04 травня 2024, 15:42 21
«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце
Футбол | 03 травня 2024, 23:59 17
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor-trener
Дааа тактики 0 и мозгов 0 у команды Доминика,
Arthur Sir
Неинтересный поединок. Бризил - не боец топ-уровня, я уверен что новое поколение тяжеловесов без проблем с ним разберется, не говоря уже о чемпионе мира.
vizuals
Да просто капец Бризилу - самый короткий прогноз