Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 травня 2019, 18:54
4718
5

Надія КІЧЕНОК: «Вирішили деякий час пограти з Людою окремо»

Українська парниця - про останні турніри, успіхи Цуренко в парному розряді і татуювання Козлової

| Оновлено 18 травня 2019, 18:54
4718
5
Надія КІЧЕНОК: «Вирішили деякий час пограти з Людою окремо»
Іnstagram Надії Кіченок
Українська парниця Надія Кіченок повідомила, чому вона зі своєю сестрою Людою найближчим часом не буде грати разом, а також розповіла про причини прогресу Катерини Козлової і вдалі виступи в парному розряді Лесі Цуренко.
 
- Ми прийняли рішення на невизначений період часу пограти з Людою окремо, далі виступати з такими результатами вже було не можна (три вильоти поспіль в першому колі - прим.). На корті ми два однопланових гравця, не завжди доповнюємо один одного і нам постійно чогось не вистачає, немає потрібної енергії. Та й в плані відносин поза кортом нам легше, коли ми не граємо разом і не проводимо стільки часу вдвох.
 
Наступні турніри (Страсбург, Ролан Гаррос - прим.) Я буду грати разом з Абігейл Спірс, з якою ми виступали в Римі. Люда Люда буде грати з Оксаною Калашниковою.
 
- Розкажіть про матч першого кола на турнірі в Римі проти Юлії Гьоргес і Кароліни Плішкової. Як гралося проти «королев ейсів»?
- Перший поєдинок вийшов дуже рівним, виграли на двох тай-брейках. Добре показали себе у вирішальні моменти, непогано зігрались зі Спірс. Що стосується подач, то проти Гьоргес ще якось виходило приймати, а ось подачу Плішкової я ніяк не могла прочитати. У Абігейл виходило краще, а мені тренер (Ольга Савчук - прим.) говорила більше працювати ногами, але передбачити, куди Плішкова буде подавати, не виходило.
 
Що стосується другого матчу, то склалося враження, що ми грали проти сестер Вільямс. Я дивилася матч Люди проти пари Гренефельд / Схюрс в першому колі, вони грали зовсім по-іншому, рівень відрізнявся кардинально. Також зазначу, що корт був погано підготовлений, після дощу він був дуже м'який. Взагалі до організації турніру є багато питань.
 
- Леся Цуренко не так часто виступає в парному розряді, але вже грає другий турнір поспіль. В чому причина?
- Леся завжди грає пару, коли їй дозволяє здоров'я. Вона бере собі в дует когось із хороших гравців одиночного розряду і вони спокійно грають парні матчі. Тим більше, у неї не дуже хороші результати останнім часом в одиночці і з'явилася така можливість.
 
У Римі Леся виступає з Олександрою Сасновіч, я в минулому році грала проти Саші на Ролан Гаррос і програла. Тоді я показувала, як мені здавалося, свій найкращий теніс, але вона робила якісь неймовірні речі.
 
- Ви багато спілкуєтеся з Катериною Козловою, розкажіть, як їй вдалося якісно поліпшити результати?
- Катя зробила собі татуювання на лівій руці. Ми всі були в шоці, тому що від неї цього ніхто не очікував. Вирішили, що секрет в татуюванні (сміється).
 
А якщо серйозно, то вона набрала приголомшливу форму. Перед турніром в Мадриді Катя грала проти Лесі тренувальний матч і просто розривала її в першому сеті 4:0. У підсумку програла 5:7, але грала дуже добре.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mishanyavin
В ситуації з Козловою боюся лише одного - аби не повторилася стара історія . А сестрички , звичайно , молодці - бажаю Вам повторити і перевершити інших наших легендарних сестричкок Бондаренко