Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
2876
1

Боруссія М - Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Битва за чемпіонство і за місце в топ-4

Боруссія М - Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/blackyellow

Рідкісний випадок, коли в останньому турі обом командам дуже потрібен результат. Крім того, в останньому турі Бундесліги нас ще й очікує принципове дербі. «Боруссія» Менхенгладбах на своєму полі прийме «Боруссію» Дортмунд.

Команда Люсьєна Фавра завдяки тому, що «Баварія» в минулому турі зіграла внічию, залишається претендентом на титул. Шансів не дуже багато, і Дортмунду потрібно чекати поразки мюнхенців в битві з «Айнтрахтом» Франкфурт, проте суть в тому, що «Айнтрахт» буде мотивований перемагати, адже у команди залишаються шанси на топ-4 і вихід в Лігу чемпіонів. Від мрії Франкфурт зараз відділяє лише 1 пункт.

Така ж мотивація у «Боруссії» Менхенгладбах, адже зараз команда якраз утримує 4-е місце і в поєдинку з непримиренним суперником хоче, по-перше, вийти в Лігу чемпіонів, а по-друге, не дати Дортмунда навіть шансів подумати про чемпіонський титул.

Загалом, має бути цікаво. Проблемою для «Боруссії» може стати той факт, що дортмундці останнім часом слабо грає проти сильних або принципових суперників. Не так давно була поразка від «Баварії» 0:5, потім домашня невдача 2:4 в битві з «Шальке», нічия з «Вердером» 2:2.



Втім, справи у Менхенгладбаха останнім часом йдуть не дуже, інакше вже давно була б вирішена ситуація з 4-м місцем. До останнього туру, коли «Боруссія» обіграла аутсайдера «Нюрнберг», команда в трьох матчах поспіль втрачала очки, допустивши поразки від «Лейпцига» і «Штутгарта».

Великих проблем зі складами у суперників немає, зате будуть прощання з провідними гравцями. Останній матч за Дортмунд зіграє Крістіан Пулішіч, а у Менхенгладбаха, ймовірно, з командою попрощається Торган Азар.

18 травня, субота
 
«Боруссія» М«Боруссія» Д
Менхенгладбах. 16:30
Пряма трансляціяя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:2
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 03:55 2
Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка

Шон Дайч та «Евертон» обіграли підопічних Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mishanyavin
як на мене , останній тур Бундесліги - вишенька на торті євросезону , по крайній мірі внутрішніх чемпіонатів . Просто шикарний тур , де 6 матчів із 9 - ти ще щось кардинально можуть змінити)