Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 травня 2019, 20:54
62263
20

Шевченко назвав склад збірної України на матчі відбору Євро-2020

Тренер збірної України назвав склад на найближчі матчі відбору Євро-2020

| Оновлено 18 травня 2019, 20:54
62263
20
Шевченко назвав склад збірної України на матчі відбору Євро-2020
ffu.ua

Тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив повну заявку гравців, які будуть готуватися до найближчих матчів відбору Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу

Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар» Донецьк), Денис Бойко («Динамо» Київ), Андрій Лунін («Леганес», Іспанія).

Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Богдан Бутко (всі — «Шахтар» Донецьк), Микита Бурда, Віталій Миколенко, Артем Шабанов (усі — «Динамо» Київ), Олександр Караваєв («Зоря» Луганськ), Василь Кравець («Леганес», Іспанія), Ігор Пластун («Гент», Бельгія), Едуард Соболь («Яблонець», Чехія).

Півзахисники: Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Ромеро Марлос, Віктор Коваленко, Сергій Болбат (усі — «Шахтар» Донецьк), Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Андрій Ярмоленко («Вест Хем Юнайтед», Англія), Руслан Маліновський («Генк», Бельгія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Роман Безус («Гент», Бельгія), Іван Петряк («Ференцварош», Угорщина), Мар’ян Швед («Селтик», Шотландія).

Нападники: Роман Яремчук («Гент», Бельгія), Артем Кравець («Кайсеріспор», Туреччина), Жуніор Мораес («Шахтар» Донецьк).

Україна зіграє проти Сербії 7-го червня і Люксембурга 10-го червня. Обидва матчі пройдуть у Львові, а збір розпочнеться 25-го травня в Харкові.

Збірна України за підсумками двох стартових матчів відбору набрала 4 очки і займає в групі 1-е місце.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Астон Вілла – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 27 квітня 2024, 06:44 0
Астон Вілла – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 22:00 за Києвом

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 06:15 8
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Український Патріот
Дефицит нападающих страшный! Надо выращивать больше нападающих!!! команды должны переходить к атакующим тактикам, чтобы все не сидели в защитах с тактиками по 5 защитников и 4 полузащитников и 1 нападающий во всех командах. Надо переходить на футбол, который играют в Европе, что все команды с 3 нападающими играют в атакующий футбол нормальный. И главное футбол такой зрелищный, что на него ходят люди, а на это говно, что у нас играют защитное никому не интересно ходить!
UKRAINE FAN
Будко конечно заслужил вызов, Очень мощно провел концовку сезона )
Анатолий Власович
Что вы всё за Зозулю, он столько же много забивает как и Яремчук с Кравцом, а вот, что Коноплянка потерял в сборной?
kvlad200760
Де Зозуля? А де Чигринський?А де Хачеріді?Ще багато кого можна згадати.При всій повазі до самого Романа рівень Сегунди то все таки не рівень збірної.Так можна згадувати всіх хто грає в другій французській лізі.Швеції,Данії чи ще в якійсь закордонній сраці та дивуватися чому Шева їх ігнорує.Як на мене то справа головного тренера кого запрошувати та оцінювати хто вартий грати в збірній. Гловне аби збірна давала результат.От коли результата не буде тоді і питати в тренера чому не запросив когось іншого.
П'ятсот Дев'ятий
Заради справедливості - де Зозуля? Чи Шевченко думає, що він нацист; або так не думає але не хоче щоб на збірну полився негатив як з боку рос змі, так і європейських маргіналів. В мене немає іншого пояснення невиклику Романа в збірну. Він як мінімум не слабший за трьох викликаних форвардів. Я не експерт і не знаю, що там будує Шева, яку модель гри бачить і чи вписується в ню Зозуля але ж Роман заслужив хоча б виклик. Хіба ні?
Chester_787
Це ще було в 2017 році "шановні вболівальники" збірної України дуже шкода таких людей як ви, котрі просто не можуть поритись в і-неті і пошукати такі статті.
Chester_787
За Зозулю хто там топить і задає лишні питання? ВИ просто інтернет воїни
Как написал Зозуля на своей странице в Facebook, он долго шел к этому решению и сейчас для него самый подходящий момент.
"Я решил приостановить свою карьеру игрока сборной Украины. Я долго к этому шел, но считаю, что это лучшее решение на данный момент", - заявил форвард.
Зозуля считает, что сейчас он не соответствует уровню национальной команды, поскольку не имеет игровой практики.
"Сейчас я прекрасно понимаю, что не являюсь игроком уровня сборной. У меня нет практики. Только сильнейшие и лучшие должны быть в рядах сборной. Это мое личное мнение. Я не хочу быть человеком, который будет занимать место молодого и талантливого игрока", - добавил Зозуля.
По словам игрока, он готов будет вернуться в состав национальной команды тогда, когда будет иметь практику и будет соответствовать уровню сборной.
"Обещаю, что я сделаю все, чтобы быть достойным игроком. Когда у меня будет достаточно игровой практики, и тренеры увидят, что я достоин быть игроком сборной, я с гордостью надену футболку с Тризубом на сердце!" - пообещал Зозуля.
rugby1970
И что здесь делают Ярмоленко, Коноплянко и Степаненко???
mavast
З Динамо в основу максимум ОДИН, решта - спарінг-партнери для ... мораєсів
meliukh
Про що ти пишеш? Який н....й Зозуля!!! Він нічого не може показати і в нещасному Альбасете... Хоча міг би як і Кравець посидіти на лавці запасних
DK1961
Лунин - Караваев, Матвиенко, Бурда, Миколенко - Цыганков, Марлос, Степаненко, Малиновский, Зинченко - Яремчук
Axmetov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
Что за новости сегодня ? Где Свитолина зажигает ?????????????